Attica Group: Επεκτείνει την εκπτωτική της πολιτική στις οικογένειες με τρία παιδιά

Η Attica Group, ο μεγαλύτερος ελληνικός όμιλος επιβατηγού ναυτιλίας και μητρική εταιρεία των κορυφαίων ακτοπλοϊκών εταιρειών Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, ΑΝΕΚ lines, Superfast Ferries και Africa Morocco Link ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας, ανακοινώνει την επέκταση της εκπτωτικής της πολιτικής, στις οικογένειες με τρία παιδιά.

Σύμφωνα με την εμπορική πολιτική του Ομίλου, προβλέπεται σειρά εκπτώσεων για τους τρίτεκνους και τα μέλη των οικογενειών τους, έως την ηλικία των 25 ετών, ως ακολούθως:

ΚΥΚΛΑΔΕΣ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – Β. ΑΙΓΑΙΟ – ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΕΠΙΒΑΤΕΣ 50% σε Οικονομική Θέση & Αριθμημένα Καθίσματα ATS
25% σε Διακεκριμένη Θέση, Αριθμημένα Καθίσματα BATS & VIP και στις Καμπίνες (εκτός από Καμπίνες LUX)

 

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ & ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΑΝΙΑ
ΕΠΙΒΑΤΕΣ 50% σε Οικονομική Θέση & Αριθμημένα Καθίσματα ATS
25% σε Αριθμημένα Καθίσματα BATS & VIP και στις Καμπίνες (εκτός από Καμπίνες LUX)

 

ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
ΕΠΙΒΑΤΕΣ 50% σε Οικονομική Θέση (ATS)

 

Η νέα παροχή για τις τρίτεκνες οικογένειες τίθεται σε εφαρμογή από την 1η Απριλίου 2024. Με αυτόν τον τρόπο ο Όμιλος εξασφαλίζει μειωμένο κόστος δρομολογίων προς τους νησιωτικούς προορισμούς που εξυπηρετεί και για την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

H Attica Group αποτελεί τον μεγαλύτερο Όμιλο επιβατηγού ναυτιλίας της χώρας μας. Εδώ και χρόνια συμβάλλει στη σύνδεση των νησιών μας προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες θαλάσσιας μεταφοράς με σύγχρονα πλοία υψηλής αισθητικής. Μέσα από το έργο του, ο Όμιλος δημιουργεί αξία για τις νησιωτικές περιοχές και την κοινωνία στο σύνολο της ενώ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελληνικής οικογένειας, μειώνοντας σημαντικά το κόστος μετάβασης των τρίτεκνων και των οικογενειών τους προς τα Ελληνικά νησιά.