PressiousArvanitidis: Στηρίζει το περιβάλλον

21 Μαρτίου 2024 είναι μία ξεχωριστή ημέρα για το περιβάλλον αλλά φέτος και για την PressiousArvanitidis! Η Παγκόσμια Ημέρα των Δασών, η ημέρα της Γης και η πρώτη επίσημη ημέρα της άνοιξης, αποτελούν για όλους εμάς μια αφορμή για να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί!

H PressiousArvanitidis, με σκοπό να προτρέψει ακόμη περισσότερες εταιρείες και ιδιώτες να κάνουν αυτό που τους αναλογεί για το περιβάλλον, στις 21 Μαρτίου όλες οι εργασίες για τις οποίες έλαβε προσφορά έγιναν πιστοποιημένες κατά FSC® και το επιπλέον κόστος της πιστοποίησης κάλυψε η εταιρεία.

Πέρασαν ήδη έξι μήνες από όταν η PressiousArvanitidis προσκάλεσε κάθε εταιρεία/συνεργάτη της να λάβει δράση και να επιλέγει χάρτινες συσκευασίες και έντυπα πιστοποιημένα κατά FSC®. Για όλες αυτές τις παραγγελίες, έχει αισίως φυτέψει 223 δέντρα με τη βοήθεια της We4all. Αλλά τα δέντρα δεν θα είναι ποτέ αρκετά. Η δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος της πρώτης εταιρείας του κλάδου που πιστοποιήθηκε ως κατά FSC® από το 2010, ολοένα και μεγαλώνει. Το ίδιο και η επιθυμία της να κάνει αυτό που της αναλογεί!

Στο πλαίσιο της εβδομάδας 18-22 Μαρτίου, που η PressiousArvanitidis, ορίζει ως την πράσινη εβδομάδα της, με διάφορες εκπαιδεύσεις και ενέργειες για το περιβάλλον, η εταιρεία με ένα μικρό βήμα, αποδεικνύει πως κάθε μικρή πράξη είναι σημαντική. Η εταιρεία συνεχίζει να προσκαλεί κάθε επιχείρηση να επιλέξει την πιστοποίηση κατά FSC® και δεσμεύεται να  φυτέψει για κάθε παραγγελία ένα δέντρο, σε συνεργασία με τη We4all. Στόχος της εταιρείας είναι να φυτέψει έως το τέλος του χρόνου 1000 δέντρα, ώστε να εισφέρει στην βιωσιμότητα του πλανήτη μας.