C Solar Steel: Ολοκλήρωση επιτυχούς παράδοσης βάσεων στήριξης για 15 ιδιαιτέρως απαιτητικά φωτοβολταϊκά έργα

Η C Solar Steel με υπερηφάνεια ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της κατασκευής και παράδοσης βάσεων στήριξης για δεκαπέντε (15) ιδιαιτέρως απαιτητικά φωτοβολταϊκά έργα συνολικής ισχύος 12,6 MW.

Με αφοσίωση στην αρτιότητα και την υποστήριξη των κατασκευαστών, η C Solar Steel αντιμετωπίζει την κάθε πρόκληση με γρήγορους και ακριβείς χρόνους παράδοσης, επιδεικνύοντας την εμπιστοσύνη στην ποιότητα και στην αντοχή των προϊόντων της. Πιστή στην αποστολή της για προηγμένες λύσεις, η εταιρεία αξιοποιεί τις υπερσύγχρονες βιομηχανικές της εγκαταστάσεις της Kamaridis Global Wire S.A. στη Θήβα, προσφέροντας μοναδικά πλεονεκτήματα σε σχέση ποιότητας – τιμής και ταχύτητας παράδοσης.

Για την εκπόνηση των εργασιών στην περίπλοκη γεωγραφία της Σκοτούσας Φαρσάλων, υλοποιήθηκε λεπτομερής στατική μελέτη, λαμβάνοντας υπόψη τα μοναδικά χαρακτηριστικά της κάθε τοποθεσίας. Ο προηγμένος συνδυασμός των διεθνών προτύπων όπως EC1-3,1-4 (Snow and Wind Loads), EC3-1,3-3 (Steel Structures), και EC8-1 (Design of structures for earthquake resistance), εξασφαλίζει την ανώτατη ασφάλεια, την ανθεκτικότητα, και την ευελιξία των κατασκευών.

Στη C Solar Steel, είμαστε περήφανοι για την επίτευξη αυτού του ορόσημου και δεσμευόμαστε να παρέχουμε άριστες λύσεις στην αγορά των ΑΠΕ, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας πιο βιώσιμης και πράσινης ενεργειακής μελλοντικής προοπτικής.