Η Beverage World γιορτάζει το Πάσχα μαζί με τους αστέγους της Εστίας Αθηνών

Μέλη της ομάδας της Beverage World για μια ακόμα χρονιά επισκέφθηκαν την Εστία του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα. Συγκεκριμένα, την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, εκπρόσωποι της εταιρείας επισκέφθηκαν την Εστία, φέρνοντας μαζί τους πασχαλινά τσουρέκια, καφέ και κουλουράκια, ενώ εν μέσω ευχών τσούγκρισαν κόκκινα αυγά με τους φιλοξενούμενούς της, χαρίζοντας χαμόγελα στους άστεγους συνανθρώπους μας.

 

Η Beverage World, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, έχει «υιοθετήσει» την Εστία Αθηνών από τον Οκτώβριο του 2020, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Υιοθέτησε την πόλη σου» του Δήμου Αθηναίων. Στο πλαίσιο αυτό, η Beverage World συνεισέφερε στην συνολική αναβάθμιση των υποδομών της Εστίας και κάθε χρόνο έκτοτε συμβάλει στην εξασφάλιση σημαντικού εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών των φιλοξενούμενων, αλλά και την καθημερινή φροντίδα τους.

 

Στην επίσκεψη, εκ μέρους της Εστίας, ήταν παρούσα η Πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων, κα Ιωάννα (Τζίνη) Γεννηματά, η οποία ευχαρίστησε την Beverage World για την αδιάλειπτη στήριξη προς τη δομή και τη δράση της με στόχο την ευημερία των φιλοξενούμενων.