Lidl Ελλάς: Προσέφερε πάνω από 2.000 γεύματα αγάπης σε ευάλωτους

Με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού ιστού με συνέργειες που αποσκοπούν στο κοινό καλό, η Lidl Ελλάς προσέφερε και τη φετινή εορταστική περίοδο του Πάσχα πλήρη γεύματα σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας, ενώνοντας τις δυνάμεις της με κοινωφελείς φορείς στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Για ακόμα μία χρονιά η εταιρεία, με αίσθημα αλληλεγγύης και ενσυναίσθησης, ενίσχυσε το Πασχαλινό Γεύμα Αγάπης για τους φιλοξενούμενους στις δομές του Δήμου Αθηναίων καθώς και τους άστεγους συμπολίτες μας, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου Ρουφ. Η Lidl Ελλάς στήριξε τη διανομή γευμάτων και στις υπόλοιπες δομές του Δήμου, μοιράζοντας συνολικά 1.300 γεύματα.

Στη Βόρεια Ελλάδα, η Lidl Ελλάς, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας του Δήμου Θεσσαλονίκης συμμετείχε στη διανομή γευμάτων σε ωφελούμενους των συσσιτίων του Δήμου, μοιράζοντας 760 γεύματα το Μεγάλο Σάββατο. Η δράση αφορά στη στήριξη λειτουργίας της δομής παροχής βασικών αγαθών «Παροχή Συσσιτίου» του Δήμου Θεσσαλονίκης με αποδέκτες 650 ευάλωτες οικογένειες. Οι διανομές πραγματοποιήθηκαν από τους έξι χώρους διανομής συσσιτίων του Δήμου.

Η Lidl Ελλάς με έμφαση στις επιμέρους κοινωνικές ανάγκες λειτουργεί συλλογικά με στόχο να δημιουργεί κάθε φορά απόθεμα οφέλους στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο για όλους εμάς και τις επόμενες γενιές.