Best Workplace™ Hellas για 3η φορά η Campeón Gaming

Την εξαιρετικά σημαντική βράβευση ως Best Workplace Hellas 2024 από τον φορέα Great Place to Work® έλαβε για 3η χρονιά η Campeón Gaming, κορυφαία εταιρεία στον χώρο του iGaming, κατακτώντας φέτος την 4η θέση, στην κατηγορία 50-250 εργαζόμενοι. Η συγκεκριμένη βράβευση έρχεται να επιστεγάσει την αδιάκοπη προσπάθεια της Campeón Gaming να προσφέρει μια εξαιρετική εργασιακή εμπειρία, με ίσες ευκαιρίες και προοπτικές εξέλιξης και επιβράβευσης για όλους, που βασίζεται στην ευελιξία.

Η δημιουργία ενός ευχάριστου, υποστηρικτικού και συμπεριληπτικού εργασιακού περιβάλλοντος, στο οποίο κάθε εργαζόμενος έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει ελεύθερα τα ταλέντα και την προσωπικότητά του, αποτελεί βασική προτεραιότητα για την Campeón Gaming. Η ικανοποίηση που αισθάνονται οι εργαζόμενοι σε συνδυασμό με τη δυνατότητα να διατηρούν μία ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, ενισχύει την ομαδικότητα, αυξάνει την παραγωγικότητα και βελτιώνει την απόδοσή τους. Η Campeón Gaming καινοτομεί, κάνοντας πράξη το όραμα για έναν χώρο εργασίας που θεμελιώνει τις αξίες της διαφορετικότητας, της ισότητας και της διαφάνειας.

Το ευέλικτο, υβριδικό μοντέλο εργασίας, η παροχή ιδιωτικής ιατρικής ασφάλισης, η μηνιαία επιδότηση για εξαργύρωση είτε σε κάρτα Μέσων Μαζικής Μεταφορά είτε σε παραγγελίες φαγητού είτε σε συνδρομή σε γυμναστήριο, καθώς και η δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων είτε μέσω LinkedIn είτε σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της επιλογής τους, είναι μόνο μερικά από τα προνόμια που απολαμβάνει κάθε εργαζόμενος στην Campeón Gaming, παράλληλα με ένα θετικό, συλλογικό κλίμα.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα της εταιρείας για την ανακοίνωση της νέας βράβευσης, ο δημοφιλής Youtuber και Content Creator, Γιώργος Βαγιάτας, “ανακρίνει” με ένα ιδιαίτερα χιουμοριστικό ύφος τους Campeones για να ανακαλύψει τους λόγους που τους κάνουν τόσο χαρούμενους στην εργασία τους. Αναφερόμενοι σε διαφορετικές παροχές και πρακτικές της εταιρείας, οι Campeones ανέδειξαν, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, μερικούς από τους λόγους για τους οποίους η Campeón Gaming αποτελεί κορυφαίο εργοδότη επιλογής στη χώρα μας.

O Μαρίνος Σιαπάνης, CEO & Co-Founder της Campeón Gaming, δήλωσε σχετικά με τη φετινή βράβευση ως Best Workplace™ Hellas 2024: «Από όταν πρωτοξεκινήσαμε την Campeón Gaming πριν από 7 χρόνια, είχαμε θέσει σαν στόχο να ξεχωρίσουμε για το εξαίσιο εργασιακό περιβάλλον και την ευχάριστη καθημερινότητα που προσφέρουμε στους εργαζομένους μας, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για κάθε εταιρεία στην Ελλάδα. Είμαι βέβαιος ότι βασικό συστατικό της επιτυχίας μας είναι τόσο οι στέρεες σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε δημιουργήσει με τους ανθρώπους μας όσο και η ευελιξία που μας χαρακτηρίζει και μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε πρόσκληση. Νιώθουμε βαθιά περήφανοι για τη σπουδαία αυτή βράβευση που επιβεβαιώνει για ακόμη μια χρονιά ότι η εργασιακή εμπειρία που παρέχουμε στους ανθρώπους μας τους κάνει να αισθάνονται ικανοποιημένοι, χαρούμενοι και δημιουργικοί!».