ECR Hellas: Διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση μαζί με την ΕΥ Ελλάδος

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ECR (ECR HELLAS) διοργανώνει  για όλες τις εταιρίες μέλη,  στις 17 Ιουνίου 2024, από τις 15:00 έως τις 16:30, διαδικτυακή εκδήλωση σε συνεργασία με την ΕΥ Ελλάδος

 

Η ενσωμάτωση των κριτηρίων ESG από τις εταιρίες του κλάδου FMCG δεν γίνεται πλέον μόνο από επιλογή αλλά αποτελεί μονόδρομο για βιώσιμη ανάπτυξη, συμμόρφωση με το κανονιστικό πλαίσιο αλλά και εργαλείο, ευκαιρία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και των επενδυτών.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν:

 

  1. Αποτελέσματα της πρόσφατης έρευνας σχετικά με την ωριμότητα των εταιριών του κλάδου FMCG σε θέματα ESG. Τα αποτελέσματα της έρευνας προσφέρουν μία διαφωτιστική εικόνα της κατανόησης των προκλήσεων, των αναγκών και των προτεραιοτήτων των εταιριών του λιανεμπορίου και των προμηθευτών σε θέματα ESG.

 

  1. ESG Playbook, ένας απόλυτα χρήσιμος οδηγός / εργαλείο που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για τα μέλη του ECR Hellas ώστε να βοηθήσει τις εταιρίες να κατανοήσουν τις βασικές έννοιες, τις νομικές υποχρεώσεις, καθώς και τα κρίσιμα βήματα που πρέπει να πραγματοποιήσουν στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης των θεμάτων ESG στις δραστηριότητές τους.