bluegr Hotels & Resorts: Στη δεκάδα των Best Workplaces™ Hellas

Κατά τη διάρκεια λαμπρής τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου στο Athenaeum InterContinental απονεμήθηκε στη bluegr Hotels & Resorts  το βραβείο για την κατάκτηση της 10ης θέσης στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων (>250 εργαζόμενοι) με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα. Μάλιστα, η bluegr αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό όμιλο στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στην Ελλάδα που βρίσκεται στην κορυφαία δεκάδα.

Στην τελετή απονομής που διοργανώθηκε από τον διεθνή οργανισμό Great Place to Work® Hellas,  το βραβείο παρέλαβε η κ. Βικτώρια Μιχαηλίδου, Chief People and Culture Officer. Η βράβευση αυτή που έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί σημαντικό επίτευγμα τόσο για το εργασιακό περιβάλλον και τη μέριμνα για το προσωπικό της bluegr, όσο και για τον κλάδο της φιλοξενίας γενικότερα.

Η δημιουργία της λίστας Best Workplaces™ πραγματοποιείται μέσα από μια μεθοδική και διεξοδική διαδικασία, η οποία βασίζεται στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, γεγονός που αποδεικνύει το ειλικρινές ενδιαφέρον για το προσωπικό και τις επιτυχημένες  προσπάθειές της εταιρείας για ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον. Πρόσφατα, η εταιρεία βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στη δεκάδα της λίστας Best Workplaces™ for Women Hellas, κατακτώντας την τρίτη θέση, επιστεγάζοντας και τις προσπάθειες της για παροχή ίσων ευκαιριών σε όλους τους εργαζομένους της ανεξαρτήτως φύλου.

Στη bluegr απασχολούνται 500 και πλέον εργαζόμενοι, οι οποίοι μέσα από τον επαγγελματισμό, την εμπειρία, την αφοσίωση και το ήθος τους, δηλώνουν περήφανοι πρεσβευτές της φιλοξενίας, και με το πάθος και το μεράκι τους συμβάλλουν στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα της εταιρείας.