“Μήνας Ευεξίας” για τους εργαζόμενους του Ομίλου Fourlis ο Μάιος

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο «Μήνας Ευεξίας», μία ακόμα δράση του προγράμματος «Ευ Ζην» που υλοποίησε η Διεύθυνση Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου Fourlis για τους εργαζόμενους.

Πιο συγκεκριμένα, τον μήνα Μάιο, που χαρακτηρίστηκε ως «Μήνας Ευεξίας» για τον Όμιλο Fourlis, οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μία σειρά δράσεων που υλοποιήθηκαν σε εγκαταστάσεις των brands του Ομίλου σε ολόκληρη τη χώρα, και συγκεκριμένα στην έδρα του Ομίλου στην Κηφισιά, στα καταστήματα ΙΚΕΑ Κηφισός, ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη, ΙΚΕΑ Θεσσαλία και ΙΚΕΑ Ιωάννινα και στις εγκαταστάσεις της Trade Logistics στο Σχηματάρι και στα Οινόφυτα.

Ο «Μήνας Ευεξίας» περιλάμβανε συνεδρίες θεραπευτικού μασάζ  από έμπειρους φυσικοθεραπευτές της Movebetter και της Workwell, εξετάσεις λιπομέτρησης σε συνεργασία με έμπειρους διατροφολόγους της The Health Lab καθώς και συνεδρίες mindfulness που πραγματοποιήθηκαν από την Skema Projects και από την Workwell.

Στόχος του προγράμματος «Ευ Ζην» είναι τόσο η ενημέρωση των εργαζομένων για θέματα υγείας και ευεξίας όσο και η ουσιαστική συμμετοχή τους σε δράσεις που προωθούν τη σωματική και ψυχική τους ευημερία, παρακινώντας τους να υιοθετήσουν μια καθημερινότητα που εξισορροπεί τις ατομικές τους ανάγκες ως προς τη διατροφή, την άσκηση, την ψυχική υγεία και ευρύτερα έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής.

Η κ. Λήδα Φουρλή, Διευθύντρια Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου Fourlis, ανέφερε: «Στον Όμιλο Fourlis έχουμε ως προτεραιότητα τη δημιουργία αξίας για όλους.  Αφουγκραζόμαστε αδιάκοπα τις κοινωνικές και επιχειρηματικές ανάγκες στις οποίες καλούνται να ανταποκριθούν οι σύγχρονοι οργανισμοί και συνεχίζουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και να υλοποιούμε προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας ολοκληρωμένης προσέγγισης και στρατηγικής. Στο πλαίσιο αυτό έχουμε σχεδιάσει προγράμματα υποστήριξης των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Το πρόγραμμα «Ευ Ζην» είναι μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2010 και έχει αγκαλιασθεί από το σύνολο των εργαζομένων μας, καθώς συμβάλλει στην προώθηση της υγείας και ευεξίας και ευρύτερα ενός υγιεινού τρόπου ζωής».