Ο όμιλος Qualco στη λίστα των «The Most Sustainable Companies in Greece 2024»

Ο όμιλος Qualco συμπεριλήφθηκε στις 50 κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα που υλοποιούν στρατηγικές γύρω από τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και προάγουν το υπεύθυνο επιχειρείν σύμφωνα με τον Δείκτη “ESG Index in Greece”.

Η ένταξη του οργανισμού στη λίστα των «The Most Sustainable Companies in Greece» αποτελεί την ανώτατη διάκριση Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Ελλάδα, ενώ συνιστά μια πρωτοβουλία του QualityNet Foundation, με σκοπό την  ανάδειξη των εταιρειών που προάγουν το υπεύθυνο επιχειρείν.

Η συγκεκριμένη λίστα διαμορφώνεται με βάση τις επιδόσεις ενός οργανισμού ως προς τα ESG κριτήρια. Οι 50 ηγέτιδες εταιρείες που περιλαμβάνει, προέρχονται από 13 κλάδους, διαμορφώνοντας την Επιχειρηματική Χάρτα της Βιώσιμης Ανάπτυξης στη χώρα μας. Σημειώνεται ότι ο όμιλος Qualco ήταν η μία από τις μόλις τέσσερις εταιρείες του τεχνολογικού κλάδου που εντάχθηκαν στη λίστα.

«Η διάκριση αυτή επισφραγίζει τη δέσμευσή μας να συνεισφέρουμε στην ευημερία της κοινωνίας και της οικονομίας. Μας τιμά και μας ενθαρρύνει να ενισχύσουμε ακόμα πιο δυναμικά τις βιώσιμες πρακτικές σε όλο το φάσμα της δραστηριότητάς μας», ανέφερε η κ. Όλγα Σταμαθιουδάκη, Corporate Affairs & Sustainability Director του ομίλου Qualco.