Το Μαζί για το Παιδί προσέφερε 108.000 πάνες σε μωρά σε ανάγκη με την στήριξη των Pampers

Το Μαζί για το Παιδί, σε συνεργασία με τα Pampers®, προσέφερε 108.000 πάνες σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Η διάθεση των προϊόντων πραγματοποιήθηκε σε 16 σημεία της χώρας και συγκεκριμένα σε Άγιο Δημήτριο, Αιδηψό, Αλιβέρι, Ελευσίνα, Ερέτρια, Ζωγράφου, Θήβα, Κερατσίνι, Μέγαρα, Ταύρο, Χαλάνδρι, Χαλκίδα, καθώς και 4 σημεία στο κέντρο της Αθήνας. Οι περισσότερες από 100.000 πάνες διατέθηκαν σε ευάλωτες οικογένειες, σε συνεργασία με φορείς παιδικής προστασίας, κοινωνικές υπηρεσίες και κοινωνικά παντοπωλεία των αντίστοιχων δήμων.

Κάθε λεπτό, 267 παιδιά έρχονται στον κόσμο, 16.041 κάθε ώρα, 385.000 κάθε μέρα και κάθε ένα από αυτά αξίζει την καλύτερη φροντίδα. Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, δημιουργήθηκε μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και υποστήριξης για τα νεογέννητα και τις οικογένειές τους.

Η κυρία Ματίνα Αντωνίου, Κοινωνική Λειτουργός, Υπεύθυνη του Προγράμματος «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» του Μαζί για το Παιδί δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την θερμά τa Pampers® και την P&G® που γίνονται αρωγοί στην προσπάθειά μας να στηρίξουμε βρέφη και τις οικογένειές τους που βρίσκονται σε ανάγκη. Το Μαζί για το Παιδί, στοχεύει να εξασφαλίσει πως κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας έχει πρόσβαση στα βασικά αγαθά προκειμένου να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί σωστά. Σκοπός μας μέσα από την κοινή αυτή δράση, είναι να επεκτείνουμε το δίκτυο βοήθειας και να αγκαλιάσουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε