Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης

    Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων μέσα από το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, παραμένοντας πιστή στις αξίες της, αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμα μία φορά τη στήριξή της στα άτομα με αναπηρία. Μέσα από το 2ο Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης, εξακολουθεί να στηρίζει αθλητικές και κοινωνικές δράσεις, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία.

    Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος ενώνει τις δυνάμεις του με την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, στηρίζοντας τους Παραολυμπιονίκες Κολύμβησης Έφη Γκουλή & Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και συνοδεύοντας τους με υπερηφάνεια σε κάθε τους αθλητική εμπειρία. Εξίσου σημαντικό είναι να αναφερθεί και να χειροκροτηθεί η παρουσία όλων των αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης που παίρνοντας μέρος στη διοργάνωση γιόρτασαν τη συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία και εξέφρασαν το όραμα και της ίδιας της εταιρείας για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που όλοι μπορούν να έχουν συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις.

    Η μεγάλη επιτυχία του Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρακολύμβησης που διοργανώθηκε από την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, αποτυπώνει τη φιλοσοφία της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων, που έχει σαν απόλυτη προτεραιότητα να στηρίζει και να επιβραβεύει την αθλητική προσπάθεια. Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες ιδρύθηκε το 2002 και εκπροσωπεί όλες τις κατηγορίες αθλητών με κινητικές αναπηρίες, νοητική αναπηρία και αναπηρίες όρασης. Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων με σεβασμό απέναντι στο έργο της και την προσφορά της, την εντάσσει με υπερηφάνεια στο πλαίσιο δράσεων και πρωτοβουλιών «Ο Β-οίκος της ζωής μας», ώστε να συνεχίσει απερίσπαστη να δίνει ευκαιρίες σε όσους προσπαθούν και αγωνίζονται.

    Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, με όχημα το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, εξακολουθεί να στηρίζει ενεργά τις πρωτοβουλίες που προάγουν τον αθλητισμό και την κοινωνική ένταξη, παραμένοντας αφοσιωμένη στη δημιουργία ευκαιριών για τα άτομα με αναπηρία, δίνοντας έμφαση στη θέληση και τη δύναμή τους.