Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ δίπλα στους νέους που αρίστευσαν σε διεθνείς διαγωνισμούς

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο, με υπερηφάνεια και αφοσίωση, στηρίζει τις προσπάθειες των Ελλήνων μαθητών σε διεθνείς διαγωνισμούς, εκπροσωπώντας τη χώρα μας με τον καλύτερο τρόπο. Ο λόγος για τους μαθητές Μιχαήλ και Κυριάκο Τσουρέκα που κατέκτησαν σημαντικές διακρίσεις σε δύο κορυφαίους διεθνείς μαθηματικούς διαγωνισμούς, αποδεικνύοντας ότι η Ελλάδα μπορεί να ξεχωρίζει στον τομέα των μαθηματικών.

Στην 65η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα, ο Κυριάκος Τσουρέκας, βραβεύτηκε με Χρυσό Μετάλλιο, αναδεικνύοντας το ταλέντο του αλλά και την σκληρή προετοιμασία και αποφασιστικότητά του. Η ελληνική αποστολή απέσπασε συνολικά έξι μετάλλια (1 χρυσό, 2 ασημένια και 3 χάλκινα) ανάμεσα σε 108 χώρες και 609 συμμετέχοντες. Με τη σημαντική αυτή διάκριση, ο Κυριάκος κατάφερε να φέρει για την Ελλάδα το 5ο Χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της συμμετοχής της Ελλάδας από το 1975.

Η 28η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων πραγματοποιήθηκε από 25 έως 30 Ιουνίου 2024 στην Αττάλεια της Τουρκίας, με συμμετοχή 135 μαθητών από 22 χώρες. Ο νεαρός Μιχάλης Τσουρέκας, για δεύτερη φορά, διακρίθηκε με Αργυρό Μετάλλιο, επιβεβαιώνοντας τη συνέπεια και την αφοσίωσή του στο μαθηματικό τομέα. Η ελληνική ομάδα σε αυτό το διαγωνισμό κατέκτησε συνολικά πέντε μετάλλια (1 αργυρό και 4 χάλκινα).

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ ανάφερει ότι, «η επιτυχία των νεαρών Κυριάκο και Μιχάλη Τσουρέκα σε διεθνείς διαγωνισμούς μας γεμίζει περηφάνια, αλλά και ενισχύει την πεποίθησή μας ότι η υποστήριξη της εκπαίδευσης και της νεολαίας είναι επένδυση για το μέλλον. Η δέσμευση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ να βρίσκεται στο πλευρό αυτών που προσπαθούν και διαπρέπουν είναι σταθερή και αδιάκοπη».