Δίρφυς ΑΕ: Ανανέωσε τη χορηγία στην ΠΑΕ Λεβαδειακός για δύο ακόμα σεζόν

Η Δίρφυς ΑΕ προχωρά σε ανανέωση της χορηγίας της στην ΠΑΕ Λεβαδειακός για δύο ακόμα σεζόν 2024-25 & 2025-2026. Η επέκταση αυτής της συνεργασίας έρχεται ως επιστέγασμα των επιτυχημένων κοινών προσπαθειών των προηγούμενων ετών και αντανακλά τις κοινές αξίες των δύο οργανισμών για αριστεία, υπευθυνότητα και προσήλωση στους στόχους.

Το νερό δίρφυς βρίσκεται δίπλα στους αθλητές της ομάδας, εξασφαλίζοντας την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση που χρειάζονται σε κάθε προπόνηση και αγωνιστική τους εμφάνιση. Η ευβοϊκή εταιρία εμφιάλωσης νερού αποτελεί σύμμαχο στις προσπάθειες των παικτών του Λεβαδειακού για τη μέγιστη απόδοση, προάγοντας ταυτόχρονα την ευεξία και την καλή υγεία των αθλητών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Δίρφυς, Νίκος Σέρρας, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον Λεβαδειακό. Η συνεργασία μας με την ομάδα ενισχύει την προσπάθειά μας να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού. Ευχόμαστε στην ομάδα κάθε επιτυχία στις προσεχείς διοργανώσεις.”

Από την πλευρά της ΠΑΕ Λεβαδειακός, ο Κωνσταντίνος Κολοκυθάς ανέφερε: «Αποτελεί μεγάλη χαρά για την ΠΑΕ Λεβαδειακός η συνέχιση της συνεργασίας μας με την κορυφαία εταιρεία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς, η οποία παραμένει σταθερά αρωγός των προσπαθειών μας. Είμαστε βέβαιοι πως οι δύο πλευρές θα παραμείνουν κερδισμένες από αυτή τη συμπόρευση».

Η Δίρφυς παραμένει αφοσιωμένη στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας και στη διατήρηση ισχυρών δεσμών με την τοπική κοινότητα και τον αθλητισμό.