Green Your Freight: Πραγματοποιήθηκε η 2η Διακρατική Συνάντηση Έργου στην Αθήνα

Η 2η Διακρατική Συνάντηση Έργου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 4 Ιουλίου 2024 και φιλοξενήθηκε από τη ΜΙΛΗΤΟΣ Συμβουλευτική Α.Ε., αποτέλεσε σημαντικό ορόσημο για το έργο Green Your Freight.

Η συνάντηση διεξήχθη σε υβριδική μορφή και παρευρέθηκαν συνολικά 25 εκπρόσωποι των εταίρων, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, τη ΜΙΛΗΤΟΣ Συμβουλευτική Α.Ε., την Codognotto, την εταιρεία ΓΡΙΒΑΚΗΣ, την εταιρεία MEDITERRA (Mastichashop), το Ραδιοταξί ΚΟΣΜΟΣ 18300, το Volos Taxi, και την εταιρεία Δελατόλας Express Cargo. Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για την πρόοδο του έργου και τις επερχόμενες δράσεις ανά Πακέτο Εργασίας του έργου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις και απαντήσεις από όλους τους εταίρους, διασφαλίζοντας την αμοιβαία κατανόηση και δέσμευση από όλα τα μέρη της κοινοπραξίας για την επίτευξη των στόχων του έργου.

Η εκστρατεία μάρκετινγκ ξεκίνησε τον Ιούλιο 2024 για την ενημέρωση των καταστημάτων και των παρόχων υπηρεσιών μεταφοράς στην Αθήνα και στο Βόλο σχετικά με το έργο GYF και την υπηρεσία που αναπτύσσεται από αυτό. Μέχρι στιγμής έχουν ενημερωθεί 400+ ΜΜΕ (αποστολείς και μεταφορείς) μέσω Mailchimp, LinkedIn, Facebook, και Χ (twitter).

Τα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν τη δημοσίευση ενός βίντεο προώθησης στο κανάλι του GYF στο YouTube, παρουσιάζοντας την πράσινη λύση που προσφέρει η υπηρεσία Green Your Freight. Το έργο Green Your Freight συνεχίζει προς την επίτευξη των στόχων του, με την επόμενη Διακρατική Συνάντηση Έργου να έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα στην Ιταλία, με τον εταίρο της κοινοπραξίας Codognotto ως διοργανωτή.

Η κοινοπραξία παραμένει δεσμευμένη στην παροχή καινοτόμων και πράσινων λύσεων για τη μεταφορά εμπορευμάτων, μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις στο τομέα της εφοδιαστικής.

Στοχεύοντας σε ένα πιο πράσινο και αποδοτικό μέλλον για τις αστικές μεταφορές προϊόντων, μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο και τον αντίκτυπο του Green Your Freight.

Για ερωτήσεις και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου www.greenyourfreight.eu.