Δημητριακά Fitness-Nestlé: Σύμμαχος του Greece Race for the Cure για 16η χρονιά

Τα δημητριακά FITNESS της Nestlé αποδεικνύουν έμπρακτα τη δέσμευσή τους στην ευαισθητοποίηση και την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, υποστηρίζοντας ως  βασικός χορηγός το Greece Race for the Cure για 16η συνεχόμενη χρονιά. Σε αυτήν την ξεχωριστή διοργάνωση, τρέχουμε και περπατάμε μαζί, μεταφέροντας δυναμικά το μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, στις 9:00 π.μ., τα δημητριακά FITNESS μας προσκαλούν στο προαύλιο του Ζαππείου, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να συμμετέχουμε όλοι μαζί σε αυτή την σπουδαία γιορτή ζωής! Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή εύκολα και γρήγορα  κάνοντας κλικ εδώ και να γίνεις κι εσύ μέρος αυτής της σημαντικής διοργάνωσης.

Από τη διοργάνωση δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει το περίπτερο των FITNESS! Εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια στάση και να απολαύσεις τις αγαπημένες σου μπάρες δημητριακών FITNESS, που θα σου χαρίσουν την απαραίτητη ενέργεια, για να ολοκληρώσεις με επιτυχία τον περίπατο ή τον αγώνα δρόμου!

Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής των 5χλμ, η γνωστή Pilates Instructor Μάντη Περσάκη θα βρίσκεται στις 10:45 π.μ. στην κεντρική σκηνή μαζί με τα δημητριακά FITNESS για μια αναζωογονητική αποθεραπεία, που θα κλείσει ιδανικά αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Για 16η  χρονιά τα δημητριακά FITNESS, ως σύμμαχοι του Greece Race for the Cure, μας προσκαλούν να λάβουμε μέρος σε αυτή την συλλογική προσπάθεια και να τρέξουμε μαζί, μεταδίδοντας ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας, δύναμης και πρόληψης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!