Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ: Στηρίζει το 7ο Santorini Experience με πλήθος δράσεων

Το πάθος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ για την κίνηση, την αδιάκοπη εξέλιξη και τη μεταμόρφωση δεν σταματά ποτέ, οδηγώντας τις διαφορετικές γενιές σε έναν κόσμο γεμάτο έμπνευση, συμπερίληψη και αλληλεγγύη. Ο όμιλος θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στη σημαντική διοργάνωση αθλητικού τουρισμού Santorini Experience, που θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα 5 κορυφαία νησιά στον κόσμο, τη Σαντορίνη, από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου 2024.

O Όμιλος έχει σχεδιάσει και θα υλοποιήσει δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για την εκπαίδευση, την οδική ασφάλεια, τη διαφορετικότητα και το περιβάλλον.

Ομιλία με τον Δημήτρη Παπανικολάου powered by ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Μαζί με τον πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και πρωταθλητή Ευρώπης, ambassador του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, Δημήτρη Παπανικολάου θα οργανωθεί για πρώτη φορά μια ομιλία για τη διαφορετικότητα, σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του Δήμου Θήρας την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Ομιλία του Παύλου Καγιαλή powered by ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Στη φετινή διοργάνωση, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του χάλκινου Ολυμπιονίκη στην ιστιοπλοΐα, Παύλου Καγιαλή powered by Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, σε παιδιά του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης.

Ομιλία για την Οδική Ασφάλεια powered by ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Παράλληλα, με εισηγητή τον προπονητή μηχανοκίνητου αθλητισμού Θανάση Χούντρα, ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ θα διοργανώσει με τον Δήμο Θήρας, για πρώτη φορά στο Santorini Experience, μια ομιλία που θα αφορά στην οδική ασφάλεια, σε παιδιά Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

10χλμ powered by SIXT, μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Οι συμμετέχοντες στο Santorini Experience θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στο μαγικό μονοπάτι που ενώνει την Οία με τα Φηρά, πάνω στην Καλντέρα με θέα το ηφαίστειο. Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου θα δοθεί μεταξύ άλλων διαδρομών η εκκίνηση της διαδρομής trail running 10χλμ powered by SIXT, μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ που απευθύνεται στους πιο έμπειρους στις αποστάσεις.

Ένας κόσμος βιώσιμης μετακίνησης χωρίς περιορισμούς

Ο Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ πρωτοπορεί υλοποιώντας το όραμά της για μια βιώσιμη μετακίνηση. Στη φετινή διοργάνωση, μέσω του brand της SIXT, το οποίο δραστηριοποιείται στο νησί, θα διαθέσει σε καλεσμένους και συμμετέχοντες τον premium στόλο της που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ηλεκτρικά αυτοκίνητα συμβάλλοντας στην περιβαλλοντική προστασία και πάνω απ’ όλα στην ασφάλεια όλων των μετακινήσεων.

Στο πλαίσιο του Santorini Experience 2024, η Corporate Affairs Manager του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, κα. Μάιρα Πασσιά δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε για πρώτη φορά στη διοργάνωση, φέρνοντας μαζί μας όλη την κοινότητα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχουμε χτίσει με αφοσίωση. Επενδύουμε σε ένα πιο ασφαλές και βιώσιμο μέλλον, με απόλυτο σεβασμό στον συνάνθρωπο και τη διαφορετικότητα. Σε αυτό το ταξίδι, έχουμε δίπλα μας τους πρεσβευτές μας, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Παύλο Καγιαλή, Δημήτρη Παπανικολάου, καθώς και τον συνεργάτη μας, Θανάση Χούντρα».