Ο ΕΕΣ Κιλκίς βράβευσε τη βιομηχανία ζυμαρικών EURIMAC – ΜΑΚΒΕΛ

Το περιφερειακό τμήμα Κιλκίς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αιμοδοσίας στα πλαίσια της εκδήλωσης, με τη Φλόγα της Αγάπης, που διοργανώθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς βράβευσε τη βιομηχανία ζυμαρικών EURIMAC – ΜΑΚΒΕΛ. Όπως τόνισε ο κ. Θεολόγος Ζώτος, η εταιρεία EURIMAC – ΜΑΚΒΕΛ εκτός από τις εθελοντικές αιμοδοσίες που διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της ενισχύοντας την τράπεζα αίματος του περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κιλκίς, επί σειρά ετών στηρίζει με τα προϊόντα της και για ολόκληρο τον χρόνο περισσότερες από 400 ευάλωτες οικογένειες που υποστηρίζει το Περιφερειακό Τμήμα Κιλκίς του Ερυθρού Σταυρού.

Ο κ. Οδυσσέας Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, από την  πλευρά της εταιρείας ευχαρίστησε τον ΕΕΣ Κιλκίς για την τιμητική βράβευση και σημείωσε: “Είναι η ελάχιστη συνεισφορά που μπορεί να κάνει μια εταιρεία του δικού μας μεγέθους στην τοπική κοινωνία. Είμαστε μια εταιρεία με πολλές κοινωνικές δράσεις που δεν τις παρουσιάζουμε με πηχυαίους τίτλους, αλλά προσπαθούμε να είμαστε κοντά στην κοινωνία στηρίζοντας ουσιαστικά ανθρώπους κι ευάλωτες ομάδες. Νοιαζόμαστε για το αύριο, καθώς είμαστε μία 100% πράσινη εταιρεία, που λειτουργεί από το 2013 πλήρως με αρχές βιωσιμότητας και κυρίως πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνο καταναλωτής αλλά στο τέλος της ημέρας είναι συνάνθρωπος».

Την εκδήλωση τίμησαν με την εξέχουσα παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κικλισίου κ. κ. Βαρθολομαίος, Υψηλοί Προσκεκλημένοι από την  Ομοσπονδία Αιμοδοσίας του Βασιλείου του Μαρόκου κ. Φαρίντ Μπελουάφι και κα. Ραχιντά, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Κυριακίδης, παράγοντες της τοπικής κοινωνίας, εθελοντές αιμοδότες, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας, φορέων, συλλόγων και πλήθος κόσμου.