Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος στήριξε το 2ο Cycladic Kids Festival

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, ως ένθερμος υποστηρικτής των πολιτιστικών και παιδικών δράσεων, ήταν και φέτος  χορηγός στο 2ο Cycladic Kids Festival, στο πλαίσιο ενίσχυσης των τοπικών κοινοτήτων και της πολιτιστικής ανάπτυξης. Η εταιρεία δεσμεύεται να υποστηρίζει σταθερά δράσεις που ενισχύουν την δημιουργικότητα, την τέχνη και τον πολιτισμό, ειδικά όταν απευθύνονται στο πιο ξεχωριστό κοινό: τα παιδιά.

To φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Αθηνών και στο Λύκειο του Αριστοτέλη, τίμησε τις συμμετοχές και τους νικητές του 11ου Παιδικού Διαγωνισμού του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με θέμα «Σημερινές Ιστορίες Αγγείων», στο οποίο συμμετείχαν 12.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πάνω από 15.500 άτομα να δίνουν το παρών στο φεστιβάλ.

Η έκθεση παιδικής ζωγραφικής «Σημερινές Ιστορίες Αγγείων», έδωσε στα παιδιά την ευκαιρία να εκφράσουν, μέσα από το σχέδιο ενός αγγείου, εικόνες από την καθημερινή τους ζωή. Κατά τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ, τα παιδιά απόλαυσαν θεατρικές παραστάσεις, μουσική, χορό, κινηματογράφο και συμμετείχαν σε δημιουργικά εργαστήρια.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος μέσα από το πρόγραμμα δράσεων & πρωτοβουλιών «Ο Β-οίκος της ζωής μας» ενισχύει έμπρακτα τον πολιτισμό, την τέχνη και την εκπαίδευση, αναδεικνύοντας τη μεγάλη τους σημασία και διαχρονική τους αξία.

Με σεβασμό στην πολιτιστική κληρονομιά και δέσμευση στην κοινωνική υπευθυνότητα, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος συνεχίζει να στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν την οικολογική συνείδηση και αειφορία, προσφέροντας στους νέους την ώθηση να διαμορφώσουν τον δικό τους καλλιτεχνικό κόσμο.