KPMG: Υλοποιεί για 4η χρονιά το πρόγραμμα επιβράβευσης Children Excellence Awards

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η KPMG υλοποιεί το πρόγραμμα επιβράβευσης Children Excellence Awards τιμώντας τα παιδιά των εργαζομένων της που αρίστευσαν κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.

Η Αριστεία αποτελεί μία από τις βασικές Αξίες της KPMG, η οποία με το πρόγραμμα αυτό αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις εξαιρετικές επιδόσεις των παιδιών των ανθρώπων της, υποστηρίζοντάς τους στην πορεία τους προς αυτήν.

Μέσω του προγράμματος Children Excellence Awards, φέτος βραβεύτηκαν 28 αριστούχοι, των εκπαιδευτικών βαθμίδων Γυμνασίου, Λυκείου και Πανεπιστημίου, αναγνωρίζοντας εμπράκτως τις εξαιρετικές τους επιδόσεις, καθώς και το μέγεθος της προσπάθειας που καταβάλλουν καθημερινά “μικροί” και “μεγάλοι”.

Όπως επισημαίνει η Μαρίνα Καπετανάκη, Senior Partner της KPMG στην Ελλάδα «Η KPMG ενθαρρύνει την καινοτομία και την εξέλιξη. Η κοινή μας αποστολή είναι να καλλιεργούμε ένα περιβάλλον όπου η Αριστεία αναγνωρίζεται, επιβραβεύεται και αποτελεί κινητήριο δύναμη για συνεχή βελτίωση. Επενδύουμε στους ανθρώπους μας, παρέχοντας τα εργαλεία και τις ευκαιρίες για να ξεπεράσουν τους στόχους τους. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα στο μέλλον!».