Όμιλος Σαράντη: Στήριξε για δεύτερη χρονιά το Greece Race for the Cure

Με τη συμμετοχή 54 εργαζομένων ο Όμιλος Σαράντη, στήριξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα ορόσημο ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Ο αγώνας – θεσμός, πραγματοποιήθηκε για 16η χρονιά την  Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με αφετηρία το Ζάππειο και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να τρέξουν στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων ή να λάβουν μέρος στον περίπατο των 2 χιλιομέτρων, ενώ υπήρχε και η δυνατότητα συμμετοχής εξ αποστάσεως.

Η συμμετοχή του Ομίλου στον αγώνα Greece Race for the Cure αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία που προάγει την ευαισθητοποίηση του κοινού για την πρόληψη και την υποστήριξη του αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η παρουσία των εργαζομένων στην εκδήλωση αυτή δεν είναι απλώς συμβολική, αλλά και ουσιαστική, καθώς ενισχύει την έννοια του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης. Η συμμετοχή στον αγώνα συμβάλλει στην ευρύτερη προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για την έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας και ενδυνάμωσης των ασθενών, ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρει στην συγκέντρωση πόρων για την ενίσχυση προγραμμάτων και των υπηρεσιών που υποστηρίζουν τις γυναίκες και αντιμετωπίζουν τη νόσο.

Ο Συμβολικός Αγώνας Δρόμου & Περίπατος Greece Race for the Cure ενάντια στον καρκίνο του μαστού πραγματοποιείται από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» με την έγκριση της οργάνωσης Think Pink Europe σε συν διοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό, αφιερωμένη στην υγεία των γυναικών στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος εκπληρώνει το όραμά του με οδηγό τις αξίες του: Excellence, Trust, Humbleness, Ownership, Sustainability (ETHOS). Οι αξίες μας αποτελούν το θεμέλιο του επιχειρηματικού μας μοντέλου και, σε συνδυασμό με την σταθερή οικονομική μας απόδοση, δημιουργούν τη βάση της επιτυχημένης μελλοντικής μας ανάπτυξης. Οι αξίες μας καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο συνεργαζόμαστε με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους καταναλωτές μας, προσδίδοντας νόημα και αξία στον κύκλο της επαγγελματικής μας ζωής. Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι το κέντρο της δέσμευσής του, δίνοντας νόημα στην ύπαρξη του Ομίλου, καθώς στόχος του πάντα, μέσα από την λειτουργία του, είναι να δημιουργεί θετικό αντίκτυπο στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Αγκαλιάζουμε τις τοπικές κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και τις ενδυναμώνουμε μέσω πρωτοβουλιών που βοηθούν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου σήμερα, φροντίζοντας το αύριο.