Hard Rock Cafe Athens: Στηρίζει τη διεθνή εκστρατεία PINKTOBER για πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Το Hard Rock Cafe Athens συμμετέχει, για άλλη μία χρονιά, στη διεθνή εκστρατεία PINKTOBER που διοργανώνεται κάθε Οκτώβριο από την Hard Rock International. Με σύνθημα «μαζί είμαστε πιο δυνατές», προσκαλεί τους επισκέπτες του να ζήσουν την PINKTOBER εμπειρία, στηρίζοντας όσους δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Το μενού γίνεται ροζ, χάρη στα αφράτα ροζ ψωμάκια που συνοδεύουν τα λαχταριστά burgers και sandwiches του Hard Rock Cafe Athens (Αδριανού 52). Στο Rock Shop, οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν την αποκλειστική συλλογή PINKTOBER «Stronger Together», με μπλουζάκια, υφασμάτινες tote bags, θερμός και κονκάρδες (pins). Το σημαντικότερο – μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Hard Rock Heals Foundation για την υποστήριξη δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.

Με ροζ ρυθμό θα ντυθούν όμως κι όλες οι Πέμπτες του Οκτωβρίου, καθώς από τις 7:30μ.μ. οι DJs Έφη και Ιωάννα θα δίνουν τον μουσικό παλμό στις ημέρες αυτές ενημέρωσης. Στο εσωτερικό του Hard Rock Cafe Athens, οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας θα βρουν τον «Τοίχο της Ελπίδας» για να γράψουν το δικό τους μήνυμα σε ροζ χαρτάκια, και το photo corner για μοναδικές ροζ φωτογραφίες υψώνοντας το σύνθημα «Stronger Together».

Στο Hard Rock Cafe Athens γνωρίζουν ότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Σε περιμένουν να τη στηρίξετε μαζί!