Ο Όμιλος DRUCKFARBEN παρουσίασε βιώσιμες λύσεις μελανιών στη FACHPACK 2024

Ο Όμιλος DRUCKFARBEN συμμετείχε στη FACHPACK 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 26 Σεπτεμβρίου 2024, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νυρεμβέργης. Ως μία από τις κορυφαίες εμπορικές εκθέσεις στην Ευρώπη για τη συσκευασία και την τεχνολογία, η FACHPACK αποτέλεσε ιδανική ευκαιρία για τον Όμιλο DRUCKFARBEN να αναδείξει τις τελευταίες καινοτομίες και τις βιώσιμες λύσεις μελανιών που προσφέρει για τη βιομηχανία της συσκευασίας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης μέλη του Τμήματος Επικοινωνίας και Πωλήσεων του Ομίλου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολλούς ηγέτες του κλάδου, συνεργάτες και πελάτες, συζητώντας για το μέλλον της βιώσιμης συσκευασίας. O Όμιλος DRUCKFARBEN παρουσίασε τη νέα γκάμα των προϊόντων του, που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στην αυξανόμενη ζήτηση για οικολογικές λύσεις, ευθυγραμμιζόμενος με τη διεθνή στροφή προς τη βιωσιμότητα.

Η ομάδα του Ομίλου ανέδειξε:

Προηγμένα Συστήματα Υδατοδιαλυτών Μελανιών: Προσφέροντας υψηλές επιδόσεις ενώ ταυτόχρονα μειώνουν σημαντικά τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο, τα υδατοδιαλυτά μελάνια μας προσέλκυσαν μεγάλο ενδιαφέρον από επισκέπτες που αναζητούν βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις.

Σειρά Μελανιών PU Ultima: Αυτά τα μελάνια παρέχουν εξαιρετική απόδοση εκτύπωσης, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες που υπερβαίνουν τα 500 μέτρα ανά λεπτό. Στόχος είναι η βελτίωση των διαδικασιών ανακύκλωσης μέσω καινοτόμων προσεγγίσεων, χρησιμοποιώντας το σύστημα μελανιού PU το οποίο είναι κατάλληλο για εκτύπωση σε ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας και προσφέρει υψηλές ιδιότητες σε πολυάριθμα υποστρώματα.

Κατά τη διάρκεια της FACHPACK, η εταιρεία επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του στη βιωσιμότητα και την καινοτομία. “Είμαστε ενθουσιασμένοι με το επίπεδο συμμετοχής και το ενδιαφέρον που λάβαμε στη FACHPACK 2024”, δήλωσε ο Γιώργος Καραβασίλης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου DRUCKFARBEN. “Οι συζητήσεις που είχαμε με τους ομότιμους και τους συνεργάτες μας υπογράμμισαν τη σημασία της βιώσιμης καινοτομίας στη βιομηχανία της συσκευασίας. Είμαστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε λύσεις που πληρούν τα υψηλότερα περιβαλλοντικά πρότυπα, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετική απόδοση των μελανιών.”

Ο Όμιλος DRUCKFARBEN δεσμεύεται να ενισχύσει τις σχέσεις που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης και να συνεχίσει τη συνεργασία του προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον στη συσκευασία.