ΑΜΣΤΕΛ: Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης

Η Άμστελ γιόρτασε για πρώτη φορά την Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα μαζί με παραγωγούς κριθαριού, συνεργάτες και χιλιάδες φίλους της. Το ταξίδι ξεκίνησε από την Κρύα Λιβαδειάς με ένα παραδοσιακό γλέντι και συνεχίστηκε σε ακόμα πέντε πόλεις ανά την Ελλάδα.

Για περίπου  ένα μήνα, η Άμστελ ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα για να τιμήσει τους παραγωγούς κριθαριού που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα της Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού και προσφέρουν περήφανα το δικό τους “χρυσάφι” για την παραγωγή της αγαπημένης μπίρας όλων των Ελλήνων, γιορτάζοντας μαζί τους την Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης.

Ο εορτασμός της Ημέρας Θερισμού Ελληνικής Γης, ξεκίνησε δυναμικά στη  Λιβαδειά, με μία μεγάλη εκδήλωση, που είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού παραδοσιακού γλεντιού, παραδοσιακές γεύσεις, παγωμένη Άμστελ, τραγούδι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το κοινό ξεσήκωσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ το κέφι απογειώθηκε με την συναυλία της Γωγώς Τσαμπά. Το ταξίδι της Άμστελ συνεχίστηκε στην Νιγρίτα, στην Επανομή, στην Καρδίτσα, στον Αλμυρό Βόλου και στην Τρίπολη. Στους εορτασμούς, έδωσαν το παρών εκπρόσωποι της πολιτείας και της τοπικής κοινωνίας, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, καθώς και περισσότεροι από 3.000 παραγωγοί και φίλοι της Άμστελ.

Η Άμστελ, με 50 περίπου χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, φτιάχνεται από τους Έλληνες για τους Έλληνες, με τις πιο αγνές και διαλεκτές πρώτες ύλες του τόπου μας, που εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική της γεύση. 2.100 Έλληνες παραγωγοί κριθαριού και 1.000 εργαζόμενοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό για να παραχθεί η αγαπημένη μπίρα των Ελλήνων, η Άμστελ.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Μηνάς Μαυρικάκης ανέφερε: «2.100 Έλληνες παραγωγοί προσφέρουν το κριθάρι τους για την αγαπημένη μας Άμστελ. Φέτος, ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης και ήπιαμε τη δική μας μπίρα δίνοντας μια υπόσχεση: η Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης να γίνει θεσμός και να ανταμώνουμε όλοι μαζί κάθε χρόνο. Έτσι μας αρέσει!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ