OK! Anytime Market: Στηρίζει το πρόγραμμα “Μαζί για το Σχολείο” του Ιδρύματος Χατζηγάκη

Η OK! Anytime Market A.E., στο πλαίσιο των κοινωνικά υπεύθυνων δράσεων της μέσω της πλατφόρμας eimasteoloiok.gr, παραμένει αφοσιωμένη στο να βρίσκεται δίπλα σε όσους το χρειάζονται.

Αυτή τη φορά, η εταιρεία εστιάζει στην υποστήριξη των μαθητών και μαθητριών που αντιμετωπίζουν προκλήσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, συνεργαζόμενη με το Ίδρυμα Χατζηγάκη και το πρόγραμμα “Μαζί για το Σχολείο”. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το 2012 και έχει στόχο να προσφέρει τη δυνατότητα σε κάθε παιδί να έχει πρόσβαση στα απαραίτητα σχολικά είδη, βιβλία και τεχνολογικό εξοπλισμό ανεξαρτήτως της οικονομικής κατάστασης της οικογένειάς του και της γεωγραφικής θέσης στην οποία βρίσκεται.

Συγκεκριμένα, από τις 09/09/2024 έως τις 04/10/2024, σε όλα τα καταστήματα OK! Anytime Markets και OK! Grocery και σε συνεργασία με την P&G υπήρχαν εκπτώσεις έως 50% σε όλα τα αγαπημένα προϊόντα της P&G. Μέρος των εσόδων της συγκεκριμένης ενέργειας έχει προγραμματιστεί να διατεθεί για την στήριξη του προγράμματος “Μαζί για το Σχολείο”, συμβάλλοντας στη δημιουργία ίσων ευκαιριών για όλους τους μαθητές, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση. Φέτος, ο στόχος είναι το πρόγραμμα να φτάσει σε 100 σχολικές μονάδες με 2.500+ ωφελούμενους μαθητές σε 12 Περιφέρειες της Ελλάδος.