Spartan Security: Στηρίζει το “Άλμα Ζωής”, κατά τον μήνα πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού

Στο πλαίσιο της δέσμευσής για την προαγωγή της υγείας και την ενίσχυση της κοινωνικής ευαισθησίας, η Spartan Security στήριξε ενεργά τον Σύλλογο “Άλμα Ζωής” κατά τη διάρκεια του μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού. Με μεγάλη χαρά, στάθηκε αρωγός στο σημαντικό έργο του συλλόγου, χορηγώντας δράσεις και ενημερωτικές εκστρατείες με στόχο την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη.

Παράλληλα, συμμετείχε στην καμπάνια “Pink@Work”, όπου εργαζόμενοι της εταιρείας φωτογραφήθηκαν φορώντας το χαρακτηριστικό ροζ κορδελάκι (pink ribbon), παγκόσμιο σύμβολο της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού. Με αυτήν τη πρωτοβουλία, ήθελε να αναδείξει τη δέσμευσή στην ενδυνάμωση των γυναικών και να εκφράσει την υποστήριξή της στα κρίσιμα θέματα δημόσιας υγείας.

Η συμμετοχή στην καμπάνια αυτή ενδυναμώνει την πεποίθησή της ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να συμβάλλουν ενεργά σε δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής της κοινωνίας.

Μέσω της συμμετοχής των εργαζομένων και της διάδοσης των μηνυμάτων πρόληψης, παραμένει πιστή στην αρχή της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η οποία αποτελεί θεμέλιο της εταιρικής της φιλοσοφίας.

Με όραμα μια κοινωνία πλήρως ενημερωμένη και ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας, συνεχίζει να στηρίζει παρόμοιες πρωτοβουλίες και να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη.