Tuborg: Στήριξε το «Άλμα Ζωής» σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Η Tuborg, το αγαπημένο brand mixer & αναψυκτικών, στήριξε φέτος τις διοργανώσεις των Μη Κερδοσκοπικών Σωματείων «Άλμα Ζωής», σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση χιλιάδων ανθρώπων για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Με «πρωταγωνιστή» φυσικά το δικό της Pink, το Tuborg Pink Grapefruit & Σαγκουίνι, το αγαπημένο brand, έδωσε ενεργά το «παρών» στις ακόλουθες διοργανώσεις:

  • Στο «16ο Greece Race for the Cure», έναν αγώνα που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στο κέντρο της Αθήνας, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), και αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη διοργάνωση Race for the Cure® παγκοσμίως,
  • Στο «Pink Together», που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο από τον Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης,
  • Στο «12ο Pink the City Ν. Αχαΐας», μία διοργάνωση του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας, που έλαβε χώρα στην Πάτρα, τον Οκτώβρη.

Η Tuborg ήταν παρούσα με υπερηφάνεια στις διοργανώσεις και στις τρεις πόλεις, προσφέροντας Tuborg Pink Grapefruit & Σαγκουίνι σε δρομείς, περιπατητές, survivors και επισκέπτες, προσκαλώντας τους να απολαύσουν την πλούσια και δροσιστική γεύση της, η οποία ισορροπεί αρμονικά ανάμεσα στις γλυκές και όξινες νότες, ενώ παράλληλα, διατηρεί τη χαρακτηριστική ζωντάνια και το πλούσιο ανθρακικό μιας Tuborg!

Η Σοφία Μαυραντζούλη, Brand Manager Premium & Non Beer της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που, ως Tuborg και ως εταιρεία, έχουμε την τιμή να υποστηρίξουμε ενεργά το έργο των Συλλόγων «Άλμα Ζωής», τόσο σε πανελλήνιο επίπεδο, όσο και σε τοπικό σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, συμμετέχοντας στις δράσεις που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση και προώθηση του μηνύματος της πρόληψης, καθώς και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Πρόκειται για πρωτοβουλίες με σημαντική κοινωνική απήχηση, που συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου σε όλη την Ελλάδα, και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να υποστηρίζουμε συνειδητά το μήνυμα “Μαζί πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού”, με την αγαπημένη μας Tuborg Pink».