KPMG Ελλάδος: Συμμετείχε στον 2o Φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου “Lifeline Run 2024”

Η KPMG στην Ελλάδα στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας, έδωσε το παρών τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 στον 2o Φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου “Lifeline Run 2024” με στόχο την υποστήριξη των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών των Νοσοκομείων Παίδων της Αθήνας «Αγία Σοφία» και «Π. & Α. Κυριακού» με την προσφορά θερμοκοιτίδων. Περισσότερα από 60 στελέχη της εταιρείας, έτρεξαν για καλό σκοπό, στους αγώνες δρόμου των 10, 5 και 2,5 χιλιομέτρων, συμμετέχοντας με τα παιδιά και τις οικογένειες τους στο αθλητικό αυτό γεγονός που συνδιοργανώθηκε από τον ανθρωπιστικό οργανισμό «Γραμμή Ζωής Ελλάς» (Lifeline Hellas), την MARATHON TEAM GREECE by Maria Polyzou και το Ο.Α.Κ.Α. (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών ¨Σπύρος Λούης¨). Όλα τα έσοδα του αγώνα “Lifeline Run 2024”, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, δόθηκαν για αυτούς τους σκοπούς.

Η Μαρίνα Καπετανάκη, Senior Partner της KPMG στην Ελλάδα, δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της KPMG που για μια ακόμη φορά απέδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους στις προσπάθειες της εταιρείας για ένα θετικό και μετρήσιμο αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε, δίνοντας το παρών για 2η συνεχόμενη χρονιά στον φιλανθρωπικό αγώνα “Lifeline Run”. Η Lifeline Hellas προσφέρει ένα πολύ σημαντικό φιλανθρωπικό έργο στην Ελλάδα, με δράσεις που περιλαμβάνουν την παροχή ιατρικού εξοπλισμού σε δημόσια παιδιατρικά νοσοκομεία και την ενίσχυση παιδικών ιδρυμάτων, δραστηριότητες τις οποίες η KPMG στηρίζει με όλες της δυνάμεις. Εύχομαι να συνεχίσουμε όλοι, συλλογικά και ατομικά, να συμβάλουμε ενεργά στην προσπάθεια για ένα πιο ισότιμο και δίκαιο μέλλον.»

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications and Corporate Citizenship Manager, KPMG στην Ελλάδα, σημείωσε: «Η συμμετοχή μας στον “Lifeline Run 2024” αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση των αξιών της KPMG. Η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η αφοσίωση στην κοινότητα είναι στοιχεία που καθορίζουν τον χαρακτήρα της εταιρείας μας. Βλέποντας τους συναδέλφους μας να τρέχουν για ένα τόσο σημαντικό σκοπό, νιώθουμε ιδιαίτερη υπερηφάνεια. Αυτή η δράση μας υπενθυμίζει ότι έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τη διαφορά και να δημιουργήσουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους.»