Farcom Professional: “Κοινωνικό Κομμωτήριο Γεώργιος Σαρασίδης” στη Θεσσαλονίκη

Η Farcom Professional ανακοινώνει με τιμή τη μετονομασία του Κοινωνικού Κομμωτηρίου του Δήμου Θεσσαλονίκης σε “Κοινωνικό Κομμωτήριο Γεώργιος Σαρασίδης”, εις μνήμην του ιδρυτή της εταιρείας, Γεωργίου Σαρασίδη. Η απόφαση αυτή έρχεται ως φόρος τιμής στον αείμνηστο ιδρυτή της Farcom, που αφιέρωσε πάνω από 50 χρόνια στην υποστήριξη της κομμωτικής κοινότητας και στη συνολική προσφορά προς την κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας, Ευθύμη Χατζηθεόκλητο, συναντήθηκαν την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024, στο χώρο του Κοινωνικού Κομμωτηρίου, με την οικογένεια του εκλιπόντος, τη σύζυγό του Λουκία και τα δύο του παιδιά, σημερινούς ιδιοκτήτες της Farcom, Θέμη και Δημήτρη Σαρασίδη, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά για την κοινωνική τους ευαισθησία και την προσφορά τους.

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο Γεώργιος Σαρασίδης που βρίσκεται στην οδό Ειρήνης και μέχρι πρότινος λειτουργούσε με εθελοντές κομμωτές, έχει στελεχωθεί από τον περασμένο Αύγουστο με μόνιμο εργαζόμενο. Έτσι, πλέον έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί σε μηνιαία βάση 90 πολίτες, ωφελούμενους από τις κοινωνικές δομές του δήμου και ανθρώπους από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Η Farcom Professional παραμένει προσηλωμένη στην προώθηση της κοινωνικής ευθύνης και την υποστήριξη πρωτοβουλιών που προάγουν την αλληλεγγύη και τη φροντίδα των ευάλωτων ομάδων.