Η GEFCO ανάμεσα στις 5 κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως σε ποσοστά ικανοποίησης εκπαιδευομένων

O Όμιλος GEFCO, παγκόσμιος προμηθευτής υπηρεσιών βιομηχανικού Logistics ,και ευρωπαϊκός ηγέτης στα logistics αυτοκινήτων, διακρίθηκε με το βραβείο «2019 HappyTrainees» στις κατηγορίες «World», «Europe» και «France». Για πρώτη φορά, η GEFCO κατατάσσεται μεταξύ των πέντε κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο στην ικανοποίηση εκπαιδευομένων, μαθητευόμενων και εθελοντών.

Μια online έρευνα ενός άριστου HR

Έχοντας δημιουργηθεί το 2012, η ​​κατάταξη του SelectMyCompany.com /HappyIndex®Trainees αναγνωρίζει εταιρείες που έχουν αριστεύσει στην προσαρμογή νεοεισερχομένων (onboarding), την καθοδήγηση και τη διαχείριση των σπουδαστών. Η κατάταξη έχει δύο κύριους στόχους: να καθοδηγήσει τους νέους εργαζόμενους στις επιλογές σταδιοδρομίας τους, επισημαίνοντας τις καλύτερες εταιρείες και να δώσει τη δυνατότητα στις συμμετέχουσες εταιρείες να αξιολογήσουν τις πολιτικές τους στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού με πλήρη διαφάνεια.

Για την κατάταξη του 2019 περισσότεροι από 50.000 εκπαιδευόμενοι και μαθητευόμενοι συμμετείχαν σε μια ψηφιακή έρευνα, καλούμενοι να αξιολογήσουν (από το 0 έως το 5) την καθημερινή τους εμπειρία στην εταιρεία τους σε έξι τομείς: ανάπτυξη καριέρας, εργασιακό περιβάλλον, management, παροχή κινήτρων, υπερηφάνεια και ευχαρίστηση.

Ανάμεσα σε περισότερους απο 3.300 συμμετέχοντες φέτος το σήμα απονεμήθηκε σε 200 εταιρείες οι οποίες διακρίθηκαν  στις τρεις κατηγορίες, οι οποίες αξιολογήθηκαν στον αριθμό των σπουδαστών που απασχολούνται ετησίως (πάνω από 500, 100-499 ή κάτω από 100).

Η GEFCO αποκτά το σήμα για Κόσμο, Ευρώπη και Γαλλία

Για πρώτη φορά, η GEFCO κατατάσσεται ανάμεσα στις πέντε πρώτες εταιρείες παγκοσμίως (απασχολώντας 100-499 φοιτητές ετησίως) καθώς οι ασκούμενοι και οι μαθητευόμενοι είναι οι πιο χαρούμενοι, έχοντας πετύχει βαθμολογία 3,87 στις 5.

Συνολικά, το 77,6% των φοιτητών λένε ότι θα συστήσουν GEFCO για πρακτική άσκηση, μέρος που θα εκπονήσουν την πρακτική τους άσκηση, μια μελέτη  ή να σε συμμετασχουν σε κάποιο διεθνές εθελοντικό πρόγραμμα.

Η GEFCO έλαβε επίσης το σήμα HappyTrainees για την Ευρώπη και την Γαλλία, με βαθμολογία 3,84 και 3,85 αντίστοιχα στα 5. Το αποτέλεσμα αυτό αντικατοπτρίζει την συνοχή της πολιτικής προσαρμογής νεοεισερχομένων (onboarding) στη Γαλλία και τις θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο.

«Αισθανόμαστε πολύ υπερήφανοι και ικανοποιημένοι  που έχουμε διακριθεί το σήμα των «HappyTrainees», το οποίο αποδεικνύει την εμπιστοσύνη των φοιτητών στον Όμιλο μας. Η μαθητεία, η εξέλιξη της σταδιοδρομίας και η κατάρτιση αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες της απόδοσης και επιτυχίας του Ομίλου GEFCO. Βασιζόμαστε σε αυτά τα νέα ταλέντα και τις νέες ιδέες τους για να ενισχύσουμε την καινοτομία εσωτερικά και να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση του μέλλοντος της εταιρείας μας. Οι νεόι άνθρωποι, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις ομάδες μας, οπότε το μήνυμά μας προς αυτούς είναι: Ελάτε μαζί μας!» σχολίασε η Virginie Outerovitch, Group Talent director της GEFCO.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ