Estée Lauder Companies: Εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Από το 2019, η Estée Lauder Hellas υποστηρίζει έμπρακτα την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, παρέχοντας δωρεάν μαστογραφίες σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, μέσω κινητής μονάδας. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 5.800 μαστογραφίες.

Φέτος, η Estée Lauder Hellas θα προσφέρει το 1% του συνόλου των πωλήσεων λιανικής όλων των μαρκών του Ομίλου Estée Lauder Companies για τον μήνα Οκτώβριο, στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρείαενισχύοντας ακόμα περισσότερο το έργο της.

Με αυτή την  κίνηση η εταιρεία βαδίζει σε μία συνολική, ολοκληρωμένη και πιο ουσιαστική ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, καθώς  για πρώτη φορά οι 14 μάρκες του Ομίλου που πωλούνται απευθείας στην Ελλάδα, ενώνονται ενισχύοντας έναν κοινό ανθρωπιστικό σκοπό.

Οι μάρκες που συμμετέχουν είναι οι: Estée Lauder, MAC, Clinique, Tom Ford Beauty, Jo Malone London, La Mer, Darphin Paris, Kilian Paris, Bobbi Brown, Editions De Parfums Frederic Malle, Aveda, Origins, Dr.Jart+, Bumble and bumble.

Το συλλεκτικό Pink Ribbon Bracelet, δημιουργία και έμπνευση του σχεδιαστή DUKAS, από το 2005 που πλαισίωσε και συνδέθηκε με την μάρκα της Estée Lauder και την εκστρατεία ενημέρωσης ενάντια στον καρκίνο του μαστού, σταματά πλέον την κυκλοφορία του. Η προσπάθεια του ομίλου Estée Lauder Hellas συνεχίζεται και ενδυναμώνεται με τη συμμετοχή πλέον όλων των μαρκών για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η συνεισφορά στον αγώνα και στο ταξίδι του Ροζ Μαστογράφου.