H BEAT snack & coffee υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας

Η BEAT snack & coffee υπέγραψε τη “Χάρτα Διαφορετικότητας’’ διασφαλίζοντας τη δημιουργία περιβάλλοντος εργασίας που υποστηρίζει τη διαφορετικότητα, ενθαρρύνει την ισότητα, σέβεται την ατομικότητα και προωθεί την ίση αντιμετώπιση. Με αυτή την υπογραφή η εταιρεία ΒΕΑΤ δεσμεύεται ηθικά να σέβεται τη διαφορετικότητα στον εργασιακό χώρο για τους 450 περίπου εργαζόμενους που απασχολεί και να επιθυμεί την ομαλή ένταξη διαφορετικών εργαζομένων σε αυτήν.

Η Χάρτα Διαφορετικότητας, πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις, έχει ως στόχο να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Στη χώρα μας η Χάρτα Διαφορετικότητας, υλοποιείται από το ΚΕΑΝ – Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων σε συνεργασία με το Ινστιτούτο για τη Διαφορετικότητα και την Ενσωμάτωση – D & I (Diversity & Inclusion).

Ο Προέδρος και Ιδρυτής του ΚΕΑΝ και του Diversity Charter Greece, κος Σταύρος Μηλιώνης ανέφερε : «Η ελληνική εταιρεία ΒΕΑΤ, που δραστηριοποιείται στην εγχώρια αγορά της καφεστίασης, υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις. Η επιχείρηση με moto και φιλοσοφία: “όλα ξεκινούν και τελειώνουν στον πελάτη”, δεν θα μπορούσε παρά να επενδύει στην ανθρώπινη επαφή, εστιάζοντας στον άνθρωπο, ανεξάρτητα από τη διαφορετικότητά του».