To Φυσικό Μεταλλικό Νερό Ζαγόρι υποστηρίζει για 10η χρονιά το Greece Race for the Cure

Τo Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ υποστήριξε για δέκατη συνεχή χρονιά τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου & Περίπατο Greece Race for the Cure, τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή  με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

Ο αγώνας-θεσμός που διοργανώθηκε για 16η χρονιά, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και φέτος, σημειώνοντας ρεκόρ συμμετοχών.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, ως χορηγός υδροδοσίας, ήταν συνοδοιπόρος των συμμετεχόντων και συμμετεχουσών για μια ακόμη χρονιά κατά τη διάρκεια  της διοργάνωσης, φροντίζοντας για την ενυδάτωση τους και προσφέροντας τους ανάσες δροσιάς και αναζωογόνησης.

Η Στεφανία Τσάπαλα, Group Marketing Director της ΧΗΤΟΣ, δήλωσε σχετικά: «Για δέκατη συνεχή χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ δίνει έμπρακτα το «παρών» για να υποστηρίξει το Greece Race for the Cure και τη δράση του Πανελληνίου Συλλόγου «Άλμα Ζωής» ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι και συγκινημένοι που αποτελούμε μέρος αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας, με την τεράστια συμμετοχή του κόσμου να δίνει το σύνθημα για να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατοί στον αγώνα ευαισθητοποίησης».

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, πιστό στη δέσμευση του να στέκεται αρωγός σε δράσεις με κοινωνικό αντίκτυπο, θα συνεχίσει να υποστηρίζει έμπρακτα πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την προαγωγή του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς.