Η KPMG στήριξε για 4η χρονιά το Greece Race for the Cure

Την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024, η KPMG στην Ελλάδα έδωσε το παρών για μια ακόμη χρονιά στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα, Greece Race for the Cure®, σημειώνοντας περισσότερες από 70 συμμετοχές. Με σημείο εκκίνησης το Ζάππειο, συμμετέχοντες της ομάδας #KPMGinAction, αγωνίστηκαν στον αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και στον περίπατο 2 χιλιομέτρων, συμβάλλοντας στο πολύτιμο έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», τηρώντας τη δέσμευση τους για ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Η KPMG και οι άνθρωποί της συνεχίζουν να στηρίζουν ενεργά και έμπρακτα τις πρωτοβουλίες με επίκεντρο τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά, εναρμονιζόμενοι παράλληλα με τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών. Η συμμετοχή της εταιρείας στο συμβολικό αγώνα δρόμου και περιπάτου Greece Race for the Cure®, 2η μεγαλύτερη διοργάνωση Race for the Cure® στην Ευρώπη, συνέβαλε στη συγκέντρωση εσόδων για την παροχή δωρεάν προγραμμάτων ποιοτικής περίθαλψης και φροντίδας των ασθενών με καρκίνο μαστού, καθώς και στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τη σημασία της πρόληψης και την αξία της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου.

Η Μαρίνα Καπετανάκη, Senior Partner της KPMG στην Ελλάδα, με αφορμή τη σημαντική συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας, τόνισε: «Στην KPMG, θεωρούμε ότι οι άνθρωποί μας είναι το πιο πολύτιμο κεφάλαιό μας. Η συμμετοχή μας στο Greece Race for the Cure® επιβεβαιώνει αυτή την πεποίθηση. Οι άνθρωποί μας, με την ανιδιοτελή τους προσφορά και την αλληλεγγύη τους, αποδεικνύουν ότι ο άνθρωπος παραμένει στο επίκεντρο των πάντων. Είμαι ευγνώμων που ηγούμαι μιας ομάδας που κάνει τη διαφορά.»

Ο Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing, Communications & Corporate Citizenship Manager, KPMG στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για τέταρτη συνεχή χρονιά η KPMG στέκεται αρωγός στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού, συμμετέχοντας στο Greece Race for the Cure®. Η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων μας αποδεικνύει την αφοσίωσή τους σε έναν κοινό σκοπό και την ευαισθησία τους απέναντι στις ανάγκες της κοινωνίας. Η στήριξη του έργου του Συλλόγου “Άλμα Ζωής” υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για έναν κόσμο πιο συμπεριληπτικό και δίκαιο.»