Η Δ. Μασούτης διακόπτει μουσική και ανακοινώσεις για την υποστήριξη των ανθρώπων στο φάσμα του αυτισμού

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. εδώ και 48 χρόνια στηρίζει την ελληνική κοινωνία με αξίες που βασίζονται στην ποιότητα, την εξυπηρέτηση και την προσφορά. Με γνώμονα την αφοσίωσή της στις ανάγκες των ανθρώπων, η εταιρεία επενδύει συνεχώς σε καινοτόμες λύσεις που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα των πελατών της, δίνοντας έμφαση στην ισότητα και την προσβασιμότητα για όλους.

Στο πλαίσιο αυτό, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. πρωτοπόρησε, για ακόμη μια φορά, καθώς είναι η πρώτη αλυσίδα super market, στην οποία, καθημερινά από τις 08:00 έως τις 11:00, με αφετηρία τη Δευτέρα 14.10.2024, δεν θα αναπαράγεται μουσική και ανακοινώσεις στα 400 καταστήματά της, μετατρέποντάς τα σε πιο φιλικά για τους ανθρώπους στο φάσμα του αυτισμού, αλλά και για όλους όσους αντιμετωπίζουν κρυφές αναπηρίες.

Η εν λόγω πρωτοβουλία αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης απόφασης που έλαβε η εταιρεία να διακόπτει κάθε Τετάρτη από τις 08:00 έως τις 11:00 την αναπαραγωγή μουσικής και ανακοινώσεων. Μια κίνηση που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι εξέφρασαν ποικιλοτρόπως την επιθυμία τους για επέκταση του μέτρου σε καθημερινή βάση.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε είναι το ελληνικό σούπερ μάρκετ που βρίσκεται εδώ και δεκαετίες δίπλα στην Κοινωνία των Πολιτών και αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της να υποστηρίζει όλους τους καταναλωτές, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες πρόσβασης και μια μοναδική αγοραστική εμπειρία, που ξεπερνά τις προσδοκίες κάθε πελάτη.

Η εταιρεία Μασούτης Α.Ε. ενώνει το παζλ της συμπερίληψης και δεν αφήνει κανένα κομμάτι ΜΑΣ εκτός. Είναι εδώ για κάθε οικογένεια. Εδώ για κάθε άνθρωπο. Εδώ για όλους ΜΑΣ.