Φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος: Στηρίζει το 4th Health Run 2024 για 2η συνεχή χρονιά

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, με σταθερή δέσμευση στη στήριξη δράσεων που προάγουν την υγεία και την κοινωνική αλληλεγγύη, θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μεγάλος υποστηρικτής στη φιλανθρωπική εκδήλωση του «4th Health Run 2024».

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης» (ΟΑΚΑ), με σκοπό να στηρίξει τον Σύλλογο «Η Πίστη» που βρίσκεται στο πλευρό παιδιών με καρκίνο, στηρίζοντας  τον αγώνα που δίνουν μαζί με τις οικογένειές τους.

Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος συμμετέχει σ’ αυτόν τον ξεχωριστό σκοπό, προσφέροντας τη στήριξη του, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τις δράσεις που εστιάζουν στην κοινωνική αλληλεγγύη, την υγεία και το ευ αγωνίζεσθαι. Η συγκεκριμένη δράση του Health Run έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Σύλλογο «Η Πίστη».

Το 4ο Health Run 2024 έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό και τους επίσημους φορείς για τις σοβαρές ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με καρκίνο, καθώς και να αναδείξει τις αδιάκοπες προσπάθειες των γιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού και των γονιών που στηρίζουν αυτά τα παιδιά στην καθημερινή του μάχη ενάντια στη νόσο.

Η εταιρεία παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για τη συνεχή στήριξη δράσεων με γνώμονα την υγεία καθώς και ενεργειών με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.