Η Grant Thornton αναγνωρίζεται ως Great Place to Work για 3η συνεχή χρονιά

Για τρίτη διαδοχική χρονιά, η Grant Thornton επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να παρέχει ένα ποιοτικό και υψηλού επιπέδου εργασιακό περιβάλλον στους ανθρώπους της, λαμβάνοντας την πιστοποίηση Great Place to Work από τον οργανισμό Great Place to Work Hellas. Η αναγνώριση αυτή βασίζεται στην εμπιστοσύνη που δείχνουν οι εργαζόμενοι στην εταιρία, στο πλαίσιο της αξιολόγησής τους μέσω του ερωτηματολογίου Trust Index.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 96% των εργαζομένων αναγνωρίζει ότι η Grant Thornton αποτελεί έναν απόλυτα ασφαλή χώρο εργασίας, ενώ το 94% δηλώνει ότι οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται δίκαια, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού. Επίσης, το 91% των εργαζομένων αναφέρει ότι, από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκαν στην εταιρία, αισθάνθηκαν ευπρόσδεκτοι και μέλη μίας μεγάλης ομάδας. Την ίδια στιγμή, το 82% αναφέρθηκε στον ενεργό ρόλο που έχει εντός της Grant Thornton, καθώς αισθάνεται ότι κάνει τη διαφορά στην εταιρία, ενώ το 81% των εργαζομένων δηλώνει περήφανο που εργάζεται στην Grant Thornton.

Γενικότερα, στην Grant Thornton, η δίκαιη μεταχείριση αποτελεί βασικό άξονα της κουλτούρας της, με το 91% να θεωρεί ότι όλοι οι άνθρωποι της εταιρίας αντιμετωπίζονται δίκαια, ανεξάρτητα από το φύλο τους, ενώ το 96% των εργαζομένων αναφέρει ότι υπάρχει απόλυτα ισότιμη αντιμετώπιση, ανεξαρτήτως φυλετικής καταγωγής. Ακόμα το 86% επισημαίνει ότι η Grant Thornton είναι ένας φιλικός χώρος εργασίας, όπου η συνεργασία και οι ανθρώπινες σχέσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα των εργαζομένων, την ίδια στιγμή που το 84%  των εργαζομένων τονίζουν ότι μπορούν να βασίζονται στους συναδέλφους τους ώστε να συνεργάζονται αρμονικά, ένα στοιχείο που πιστοποιεί την αποτελεσματικότητα και τη συνοχή του ανθρώπινου δυναμικού. Η Grant Thornton αποδεικνύει εμπράκτως ότι οι ίσες ευκαιρίες και η προώθηση της πολυμορφίας παραμένουν ακρογωνιαίοι λίθοι της φιλοσοφίας της. Η πιστοποίηση Great Place to Work για τρίτη συνεχή χρονιά δεν αποτελεί μόνο μια τιμητική διάκριση, αλλά και μια ουσιαστική επιβεβαίωση της δέσμευσης της Grant Thornton στην καλλιέργεια ενός εργασιακού κλίματος που προάγει την ισότητα, τη συνεργασία και την προσωπική εξέλιξη.

Με αφορμή τη νέα διάκριση της εταιρίας, ο κ. Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton στην Ελλάδα, σχολίασε: «Η τρίτη κατά σειρά πιστοποίηση Great Place to Work είναι μια σπουδαία επιβεβαίωση της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας μας. Η εταιρία μας συνεχίζει να ξεχωρίζει για τη φροντίδα που προσφέρει στους ανθρώπους της, διασφαλίζοντας ένα ασφαλές και δίκαιο εργασιακό περιβάλλον, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Εξάλλου, η διαρκώς ανοδική μας πορεία βασίζεται στους ανθρώπους μας, οι οποίοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά όλων των προσπαθειών μας. Η δέσμευσή μας είναι να παραμείνουμε δίπλα τους, δημιουργώντας όλες και όλοι μαζί την εργασιακή κουλτούρα του αύριο».

Από την πλευρά της, η κα. Κατερίνα Κουλούρη, Partner και Επικεφαλής του τμήματος People Experience and Culture, ανέφερε: «Η διάκρισή μας ως Great Place to Work για 3η συνεχόμενη χρονιά είναι ιδιαίτερα τιμητική, καθώς προέρχεται από την αξιολόγηση των ίδιων των εργαζομένων. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο μοντέλο εργασίας που ακολουθούμε είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμάς. Συνεχίζουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους, να προωθούμε την εξέλιξή τους και να χτίζουμε μαζί τους το μέλλον. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε ένα πρότυπο εργασιακού περιβάλλοντος που προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλες και όλους, ανεξαιρέτως».

Μάθετε περισσότερα για το εργασιακό περιβάλλον της Grant Thornton.