SANITAS – ΑΒ Βασιλόπουλος – Save Your Hood: Ολοκληρώθηκε η 3η εθελοντική δράση καθαρισμού στο Άλσος Βεΐκου

Με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή πολλών εθελοντών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου η 3η κοινή εθελοντική δράση καθαρισμού περιμετρικά του Άλσους Βεΐκου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του SANITAS της κορυφαίας μάρκας καθαριστικών προϊόντων του Ομίλου Σαράντη και της ΑΒ Βασιλόπουλος με τη Save Your Hood.

Η δράση αυτή, που υποστηρίζει έμπρακτα τη δέσμευσή τους για βιωσιμότητα και προστασία του περιβάλλοντος, αποτελεί κομμάτι μιας συνεχούς προσπάθειας που ξεκίνησε με την από κοινού «υιοθέτηση» της περιοχής από τους συμμετέχοντες φορείς. Το Άλσος Βεΐκου, ένας από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου της Αθήνας, υποδέχθηκε για τρίτη φορά εθελοντές από εργαζομένους του Ομίλου Σαράντη και της ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς και μέλη της Save Your Hood, που με συλλογική προσπάθεια ανέλαβαν τον καθαρισμό του πάρκου.

Κατά τη διάρκεια της δράσης, συγκεντρώθηκαν και απομακρύνθηκαν περίπου 8.000 λίτρα απορριμμάτων, βελτιώνοντας την καθαριότητα και την ασφάλεια του χώρου για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του. Το SANITAS,  γνωστό για τις λύσεις καθαρισμού που προσφέρει, συνέβαλε ουσιαστικά με την παροχή κατάλληλων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των σακουλών απορριμμάτων με κορδόνι FLEX&STRONG με τεχνολογία ανάγλυφης υφής και 3 στρώματα αντοχής από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, οι οποίες είναι επιπλέον ελαστικές και αποτρέπουν τις διαρροές, ενισχύοντας έτσι τη συνολική προσπάθεια για τον καθαρισμό της περιοχής. Παρόν ήταν και το Κινητό «Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης» της ΑΒ, το διώροφο λεωφορείο που μετέφερε για ακόμη μια φορά την έννοια της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντός μας.

Η συνεργασία μεταξύ του SANITAS και της ΑΒ Βασιλόπουλος με τη Save Your Hood υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για την υλοποίηση δράσεων που προωθούν την αειφορία, την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Η κοινή μας προσπάθεια αποδεικνύει πως με συντονισμό και συνεργασία, μπορούμε να βελτιώσουμε ουσιαστικά το περιβάλλον γύρω μας.