Οι επισκέψεις του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ το πρώτο τρίμηνο

Από τις αρχές του 2014, το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», με την υποστήριξη της Johnson & Johnson, βρέθηκε στην Πάτρα, τον Πύργο, την Μεσσήνη, την Καλαμάτα, το Γύθειο, το Αιγάλεω, το Δήμο Πύλης (Τρίκαλα) όπου πραγματοποίησε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε 1.433 παιδιά.

Παράλληλα, η κινητή Οδοντιατρική Μονάδα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε στα Εξάρχεια, στη Σκύρο και στο Μαρούσι πραγματοποιώντας οδοντιατρικές εξετάσεις σε 2.690 παιδιά του Δήμου.

Επίσης, η κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφτηκε τα Εξάρχεια πραγματοποιώντας οφθαλμολογικές εξετάσεις και την Σαντορίνη όπου πραγματοποίησε οφθαλμολογικές κι οδοντιατρικές εξετάσεις καθώς και δερματικά τεστ σε τρόφιμα και αλλεργιογόνα σε 308 παιδιά.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής από το 2002, όπου έως και το 2013 έχουν συνολικά εξεταστεί 41.852 παιδιά σε όλη τη χώρα.

Κινητήριος δύναμη και της φετινής διαδρομής του «Ιπποκράτη» είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust. Χάρη στην οικονομική ενίσχυση του οργανισμού διασφαλίσθηκαν οι απαραίτητοι πόροι για την υλοποίηση του προγράμματος του 2014 – 2015 για τον «Ιπποκράτη» και την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του στα παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ