Νέα Πρόεδρος στο Make-A-Wish

Η Αναστασία Μανιά είναι από τις 4 Απριλίου 2014, η νέα πρόεδρος του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η κ. Μανιά διαδέχεται την Αλέκα Σεραφειμίδου, που υποστηρίζει ενεργά τον Οργανισμό από το ξεκίνημά του. Η κυρία Σεραφειμίδου, κατά την 17χρονη εθελοντική προσφορά της, έχει διατελέσει Υπεύθυνη της Ομάδας Ευχής, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων, Εκπαιδεύτρια Εθελοντών και Μέλος του Δ.Σ επί εννέα χρόνια, τέσσερα από τα οποία ήταν Αντιπρόεδρος και τρία Πρόεδρος.

Aναλυτικότερα, η Αναστασία Μανιά είναι επί 14 χρόνια εθελόντρια του οργανισμού, έχει εργαστεί εθελοντικά για 6 χρόνια στην Ομάδα Εκπλήρωσης Ευχής και ως Ταμίας, ενώ τα τελευταία 7 χρόνια είναι η Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου. Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, με πτυχίο BA in Economics & International Commerce στο Brown University των ΗΠΑ και MBA σε Finance στο City University του Λονδίνου, είναι μητέρα 3 παιδιών και εργάζεται ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού στις εταιρείες ΑΛΟΥΜΑΝ ΑΒΕΕ & ΕΠΑΛΜΕ ΑΕ.

Η κυρία Μανιά τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη μου τιμή να αναλάβω τη θέση της προέδρου του Make-Α-Wish. Ο σκοπός μας είναι ένας: να πραγματοποιούμε τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, προσφέροντάς τους χαρά, δύναμη και ελπίδα για να συνεχίσουν το δύσκολό τους αγώνα. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους μετόχους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ