Novartis: Συμμετοχή στις Business Days

Η Novartis Hellas, στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας, συμμετείχε ενεργά στο πρόγραμμα Business Days, διοργανώνοντας μία εκπαιδευτική ημερίδα με τη συμμετοχή διακεκριμένων στελεχών της και φοιτητών Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Στο πλαίσιο του θεσμού των Business Days, η Novartis Hellas υποδέχτηκε στα κεντρικά της γραφεία 80 φοιτητές Φαρμακευτικής, Ιατρικής, Οικονομικών και Πολυτεχνικών Σχολών. Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν από 13 υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας από τα τμήματα Human Resources, Finance, Medical, Communications & Corporate Responsibility, Quality, Marketing, Legal, Procurement και Regulatory Affairs.

Στόχος της ημερίδας ήταν η επαφή των νέων ανθρώπων με την αγορά εργασίας και η ενίσχυση της απασχολησιμότητάς τους μέσω της ενδυνάμωσης των γνώσεών τους σχετικά με το γενικό πλαίσιο λειτουργίας των επιχειρήσεων αλλά και ειδικότερα των διαφορετικών τμημάτων. Κατά τη διάρκεια της πεντάωρης ημερίδας, οι φοιτητές όχι μόνο γνώρισαν από κοντά και συναναστράφηκαν με έμπειρα στελέχη της εταιρείας αλλά ενημερώθηκαν και για τη λειτουργία την κουλτούρα και τις πρακτικές της Novartis Hellas. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πολύτιμες πρακτικές συμβουλές για τα μελλοντικά επαγγελματικά τους βήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ