Η προσφορά της Mondelez στην ελληνική κοινωνία

Η προσφορά στην κοινωνία αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής της Mondelez Ελλάς (παλαιότερα ως Kraft Foods), η οποία συνεχίζει να υλοποιεί προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και να επηρεάζει θετικά τη ζωή πολλών συνανθρώπων μας.

Το 2014, η Mondelez Ελλάς έχει εντείνει την υποστήριξή της σε οργανισμούς και φορείς που απευθύνονται σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες αποβλέποντας στη βελτίωση των συνθηκών ζωής τους. Το πρώτο εξάμηνο του 2014, η εταιρία και οι εργαζόμενοί της συγκέντρωσαν και προσέφεραν χρήματα, προϊόντα και τρόφιμα που ξεπέρασαν τις 100.000 ευρώ σε αξία και τους 15 τόνους σε όγκο.

Μεταξύ των δεκάδων οργανισμών και φορέων που στηρίζει η Mondelez είναι κρατικοί φορείς, η Τράπεζα Τροφίμων, σύλλογοι φίλων ατόμων και παιδιών σε ανάγκη, σωματεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ενδεικτικά, ο Σύλλογος Ελπίδα, η Praksis, οι Φίλοι του Παιδιού, το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, το ΚΕΘΕΑ, κοινωνικά παντοπωλεία και σύλλογοι βοήθειας αποφυλακισμένων, και δεκάδες ιδρύματα που στηρίζουν το παιδί και την οικογένεια.

Η προσφορά της Mondelez βασίζεται σε σημαντικό βαθμό στον εθελοντισμό και την κινητοποίηση των ανθρώπων της, οι οποίοι συμβάλλουν καθημερινά στην πραγματοποίηση των δράσεων. Οι άνθρωποι της Mondelez παρεμβαίνουν και κάνουν τη διαφορά, συγκεντρώνουν προϊόντα, τρόφιμα, ρουχισμό, παιχνίδια, δουλεύουν εθελοντικά να προετοιμάσουν φαγητό, υποστηρίζουν οικογένειες σε ανάγκη, βοηθούν ιδρύματα και οργανισμούς, με έμφαση στα παιδιά και τους άπορους και άστεγους ανθρώπους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ