TÜV HELLAS: Επαλήθευση Απολογισμών Εταιρικής Υπευθυνότητας

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) διενήργησε την Επαλήθευση των Απολογισμών Εταιρικής Υπευθυνότητας & Βιώσιμης Ανάπτυξης έτους 2013 των εταιριών ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ, ΕΛΒΑΛ ΑΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΕ της VIOHALCO, επιβεβαιώνοντας τη συμμόρφωση των απολογισμών των εταιριών με τις απαιτήσεις του GRI G3.1 (Οδηγίες Σύνταξης Απολογισμών Αειφορίας).

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον απολογισμό της εταιρίας ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ, επαληθεύτηκε η συμμόρφωση με το επίπεδο Α (+) του GRI G3.1, ενώ για τους απολογισμούς των εταιριών ΕΛΒΑΛ ΑΕ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΕ, επαληθεύτηκε η συμμόρφωσή τους με το επίπεδο Β (+) του  GRI G3.1. Η διαδικασία των επαληθεύσεων, η οποία πραγματοποιείται για δεύτερο συνεχόμενο έτος,  κατέδειξε την ισχυρή δέσμευση των τριών εταιριών της VIOHALCO σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η εξωτερική επαλήθευση αφορούσε τόσο στον έλεγχο του επιπέδου εφαρμογής όσο και στην εξωτερική επαλήθευση συγκεκριμένων κεφαλαίων των εταιρικών απολογισμών. Ειδικότερα επαληθεύτηκαν οι τομείς Υγεία & Ασφάλεια και Περιβάλλον για τη ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΑΕ, Υγεία & Ασφάλεια και Ανθρώπινο Δυναμικό για την ΕΛΒΑΛ ΑΕ και Υγεία & Ασφάλεια, Περιβάλλον και Ανθρώπινο Δυναμικό για την ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΕ. Τόσο μέσω του ελέγχου επιπέδου εφαρμογής, όσο, κυρίως, μέσω της εξωτερικής επαλήθευσης επιμέρους κεφαλαίων, οι εταιρίες διασφάλισαν την εγκυρότητα και την ακρίβεια των δεδομένων που συμπεριλήφθηκαν στους Απολογισμούς Εταιρικής Υπευθυνότητας & Βιώσιμης Ανάπτυξης για το έτος 2013.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ