Ολοκληρώθηκε το έργο του World of Difference

Ολοκλήρωσαν το έργο τους, οι φετινοί 10 νικητές του προγράμματος Vodafone World of Difference, που εργάστηκαν για έξι μήνες στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, καλύπτοντας ουσιαστικές ανάγκες της κοινωνίας, ενώ η Vodafone κάλυψε το μισθό τους.

H Vodafone, μέσα από το πρόγραμμα Vodafone World of Difference, για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, στήριξε με έμπρακτο τρόπο το έργο κοινωφελών μη κερδοσκοπικών οργανισμών και συνέβαλε, στην στήριξη ανθρώπων που το είχαν πραγματικά ανάγκη. Μέσα από την εργασία τους οι νικητές συνέβαλαν στην εξασφάλιση στέγης, τροφής, αγαθών από δωρεές, εκπαίδευσης ή ακόμα και θέσεων εργασίας σε ανθρώπους ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Λειτουργώντας, είτε ως Κοινωνικοί Λειτουργοί, είτε ως συντονιστές – διαχειριστές Προγραμμάτων των κοινωφελών μη κερδοσκοπικών οργανισμών, οι 10 νικητές συνέβαλαν στην κοινωνική ενσωμάτωση ατόμων με νοητική στέρηση, αλλά και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής παιδιών με αναπηρία, θυμάτων κακοποίησης, αστέγων, αλλά και απόρων οικογενειών.

Μέχρι σήμερα, το παγκόσμιας εμβέλειας πρόγραμμα εφαρμόζεται από τη Vodafone σε 19 χώρες και έχει δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους από 3.025 επιτυχόντες να εργαστούν στον οργανισμό της επιλογής τους. Στην Ελλάδα το πρόγραμμα Vodafone World of Difference υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Συνεισφοράς της Vodafone.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ