ΠΥΡΝΑ: Παζάρι την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου

Απο τον Ιούνιο, μέλη και φίλοι της Πύρνας συγκεντρώνουν και ταξινομούν αντίκες, γκραβούρες, πίνακες, κιλίμια, πορσελάνες, γυαλικά, βιβλία, γυναικεία ρούχα  vintage και επώνυμων σχεδιαστών, τσάντες και διάφορα αξεσουάρ, κοσμήματα,  προσφορές από καταστήματα, που θα εκτεθούν προς πώληση στο παζάρι της Κυριακής.

Όσες φίλες έχουν μαγειρικές ικανότητες, έχουν ήδη αρχίσει τις ετοιμασίες για τον μεγάλο μπουφέ που θα στρωθεί το μεσημέρι της Κυριακής. Σαλάτες, πίττες, λαδερά, όσπρια, μαγειρευτά και γλυκά περιμένουν τους επισκέπτες, που μπορούν να απολαύσουν ένα σπιτικό γεύμα με την παρέα τους στον δροσερό κήπο της Πύρνας, προς 15€ το άτομο.

Τα έσοδα του παζαριού στηρίζουν το έργο της Πύρνας και ειδικά τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ®, ένα πρόγραμμα  που φέρνει μικρές, θεματικές, δανειστικές βιβλιοθήκες στις τάξεις των δημόσιων δημοτικών σχολείων ανά την Ελλάδα. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε από την ΠΥΡΝΑ το 2012, και έχει ταξιδέψει σε 600 σχολεία, με 3000 βιβλία. Στόχος είναι φέτος ο αριθμός των σχολείων που θα φιλοξενήσουν τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ® να διπλασιαστεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ