Marine Tours: Δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS

Προσηλωμένη στις αρχές της εταιρικής υπευθυνότητας της, η Μarine Tours σε συνεργασία με την Etihad Airways, στέκεται στο πλευρό των Παιδικών Χωριών SOS, με μία γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά!

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2014, η Marine Tours, με τη βοήθεια της Etihad Airways, μετέτρεψε το Παιδικό Χωριό SOS Bάρης, σε μία μαγική Παιχνιδούπολη. Περίπτερα με ζαχαρωτά, μασκότ, κλόουν και μάγοι χάρισαν στα παιδιά μοναδικές στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς. Οι μικροί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά μέσα από μία πληθώρα δραστηριοτήτων όπως θεατρικά και μουσικοχορευτικά παιχνίδια, τοξοβολία, εργαστήρι ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά είχαν την δυνατότητα να επιδοθούν στην τέχνη του graffiti, στολίζοντας με όμορφα μοτίβα τους χώρους του δικού τους παιδικού χωριού!

Η συγκεκριμένη εκδήλωση είχε ξεχωριστό χαρακτήρα, αφενός γιατί προσέφερε χαρά σε μικρούς και μεγάλους, αφετέρου γιατί συγχρόνως συνέδραμε στις βασικές ανάγκες των Παιδικών Χωριών SOS, μέσω της συγκέντρωσης πόρων προς όφελός τους.

Πιο συγκεκριμένα, μετατρέποντας τους κοινωνικούς της εταίρους σε πρεσβευτές της εταιρικής της υπευθυνότητας, η Marine Tours κινητοποίησε τους εργαζομένους της αλλά και τους πελάτες της ώστε να συμμετάσχουν στη γιορτή, προσφέροντας πέρα από την θερμή αγκαλιά τους, σχολικά είδη για τα  παιδιά ηλικίας 4 έως 18 ετών.

Χάρη στην πολύτιμη αυτή συμμετοχή, η Marine Tours κατάφερε να συλλέξει μία μεγάλη ποσότητα σχολικών ειδών τα οποία και παρέδωσε στον Γενικό Διευθυντή των Παιδικών Χωριών SOS, κ. Πρωτόπαπα ο οποίος δήλωσε «Ευχαριστούμε πολύ τη Marine Tours & την Etihad Airways  για τη σημερινή γιορτή που ετοίμασαν για τα δικά μας παιδιά, δείχνοντας έτσι έμπρακτα το πνεύμα αλληλεγγύης που τις διακρίνει. Με αυτή τους  την ενέργεια μετέτρεψαν τον «σπόνσορα» σε φίλο και εμείς τις ευχαριστούμε για αυτή την φιλία».

Από την άλλη πλευρά, ο Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Marine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, πρόσθεσε σχετικά: «Όραμα της εταιρείας μας αποτελεί ένας κόσμος κοινωνικής ευημερίας και πιστεύουμε ακράδαντα πως το να μεγιστοποιήσουμε τον αριθμό των παιδικών χαμόγελων με τις δυνάμεις μας, μπορεί να συμβάλει σημαντικά σε αυτό! Είναι αναμφισβήτητο ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε το παρών, στηρίζοντας το σημαντικότατο έργο του Σωματείου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ