ΟΠΑΠ: Μέγας Χορηγός του 32ου Μαραθώνιου Αθήνας

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στις 7 Οκτωβρίου από τον ΣΕΓΑΣ για την ανακοίνωση της φετινής διεξαγωγής του Μαραθωνίου της Αθήνας στις 9 Νοεμβρίου, ο Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε. εκπροσωπήθηκε από τον Chief Marketing Officer, κ. Petr Matejovsky. Ο κ. Matejovsky υπογράμμισε τη σημασία αυτής της χορηγίας για την ΟΠΑΠ Α.Ε., ενώ μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι ο φετινός μαραθώνιος θα συνδεθεί και με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας. Συγκεκριμένα, μέσω της ειδικής εφαρμογής που δημιούργησε  η ΟΠΑΠ μπορούμε όλοι μας στην Ελλάδα μέσω του κινητού ή του υπολογιστή μας να συμμετέχουμε στη «Διαδρομή Προσφοράς» της ΟΠΑΠ. Η συγκεκριμένη εφαρμογή μετατρέπει τα βήματα που πραγματοποιούμε καθημερινά σε οικονομική προσφορά για το μεγάλο έργο που έχει ανακοινώσει η ΟΠΑΠ, την ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της Αθήνας («Αγία Σοφία» και «Παν. & Αγλαΐα Κυριακού»).

Ειδικότερα, ο κ. Matejovsky δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα να εκπροσωπώ σήμερα την ΟΠΑΠ τον Μέγα Χορηγό του 32ου Μαραθώνιου Αθήνας, ενός κορυφαίου αθλητικού γεγονότος τόσο σε εθνικό, όσο και διεθνές επίπεδο. Η ΟΠΑΠ στηρίζει από το 2010 το Μαραθώνιο της Αθήνας, καθώς αναδεικνύει τις αξίες του ευ αγωνίζεσθε, της άμιλλας και του ελεύθερου πνεύματος.

Η χορηγία της ΟΠΑΠ αυτή τη χρονιά έχει ιδιαίτερη αξία για εμάς καθώς για πρώτη φορά συνδέουμε το σημαντικό αυτό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός με το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, (Ε.Κ.Ε.) της Εταιρείας μας. Αυτή τη χρονιά ο Μαραθώνιος θα αποτελέσει μια «Διαδρομή Προσφοράς», μια γιορτή στην οποία όλοι θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, όλοι στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία, μέσω του κινητού ή του υπολογιστή, να χρησιμοποιήσουμε την ειδική εφαρμογή (application) που δημιούργησε η ΟΠΑΠ και η οποία θα μετατρέπει καθημερινά κάθε βήμα μας σε οικονομική προσφορά για το μεγάλο έργο που έχουμε ανακοινώσει στο πλαίσιο της Ε.Κ.Ε., την ανακαίνιση των δύο βασικών παιδιατρικών νοσοκομείων  Π.& Αγλ. Κυριακού και Αγία Σοφία.

Αποφασίσαμε να συνδέσουμε το ιστορικό αυτό γεγονός, τον Μαραθώνιο Αθήνας, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στόχο να κινητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο προκειμένου να λάβει μέρος στη μοναδική αυτή προσπάθεια. Καλούμε όλους εσάς να συμμετάσχετε μαζί μας στην προσπάθεια αυτή και να γίνετε μέλος της ομάδας της ΟΠΑΠ».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΣΕΓΑΣ, κ. Κώστας Παναγόπουλος εξήρε την πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ Α.Ε. να συνδέσει τη συγκεκριμένη χορηγία στον Μαραθώνιο με ένα τόσο σημαντικό έργο  που εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας και αφορά στην ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ