NOYNOY: Online το School for Moms

Το νέο portal των προϊόντων Βρεφονηπιακής Διατροφής ΝΟΥΝΟΥ (www.nounou-schoolformoms.gr) ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία του, παρέχοντας ενημέρωση, συμβουλές και ψυχαγωγία σε γονείς, και μελλοντικούς γονείς, μέσα από ένα σύγχρονο και φιλικό ψηφιακό περιβάλλον.

Στο NOYNOY School for Moms, μαμάδες και μπαμπάδες – από τη στιγμή της εγκυμοσύνης έως και τα πρώτα χρόνια ανάπτυξης των παιδιών τους – μπορούν να βρουν απαντήσεις, αλλά ακόμη και να θέσουν τις δικές τους ερωτήσεις, για θέματα διατροφής, υγείας, εκπαίδευσης, ψυχολογίας ή οποιουδήποτε άλλου θέματος που απασχολεί τους νέους γονείς.

Ταυτόχρονα, μια σειρά από ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα προϊόντα διατροφής βρεφών και νηπίων, ιδέες μαγειρικής, παιγνίδια και διαγωνισμοί είναι μερικά από τα πλούσια περιεχόμενα του NOYNOY School for Moms τα οποία ανανεώνονται τακτικά και είναι εύκολα προσβάσιμα από προσωπικούς υπολογιστές, tablets και smartphones.

Όσοι επισκεφθούν το portal, έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στο ΝΟΥΝΟΥ MOMS Club και να εξασφαλίσουν με τον τρόπο αυτό εκπτώσεις και προσφορές, newsletters, αλλά και πρόσβαση στο σύνολο των εργαλείων και παιγνιδιών.

Mε τα χαρακτηριστικά αυτά, τo ΝΟΥΝΟΥ School for Moms αποτελεί ήδη – με πάνω από 30.000 μοναδικούς χρήστες σε λιγότερο από δύο μήνες – ένα νέο και δυναμικό κανάλι διαδραστικής επικοινωνίας το οποίο θα ενισχύσει περαιτέρω τις μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης που τα προϊόντα Βρεφονηπιακής Διατροφής ΝΟΥΝΟΥ (ΝΟΥΝΟΥ Baby, NOYNOY Noulac και ΝΟΥΝΟΥ Kid) έχουν κτίσει με την ελληνική οικογένεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ