INTERSPORT: Στα… Άκρα για 4η συνεχή χρονιά!

Συνεχίζοντας για 4η συνεχή χρονιά την επιτυχημένη εκστρατεία «Φτάνουμε στα Άκρα», η αλυσίδα αθλητικών ειδών INTERSPORT του Ομίλου FOURLIS επέλεξε απομακρυσμένα και ακριτικά Δημόσια Δημοτικά Σχολεία της Θράκης για να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής και για να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές για τη σημασία της άθλησης και της σωστής διατροφής.

Φέτος, η ειδική κινητή μονάδα της INTERSPORT επισκέφτηκε 25 Δημόσια Δημοτικά Σχολεία των Νομών Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου με στόχο, περισσότεροι από 2.500 μαθητές να λάβουν τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό για τις αθλοπαιδιές τους. Ο χορηγούμενος εξοπλισμός σε κάθε σχολείο περιλαμβάνει αξεσουάρ και είδη γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών, τα οποία συμβάλλουν στη διεξαγωγή προπονήσεων σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα.

Την κινητή μονάδα συνόδευσαν καταξιωμένοι αθλητές όπως οι Ολυμπιονίκες Πηγή Δεβετζή και Μόρφω Δροσίδου, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κώστας Γκατσιούδης, η Παραολυμπιονίκης Σεμιχά Ριζάογλου, και ποδοσφαιριστές της Skoda Ξάνθης, οι οποίοι μίλησαν στους μαθητές για τα οφέλη του αθλητισμού και της υγιεινής διατροφής στη ζωή τους. Οι αθλητές αυτοί κατάφεραν να εμπνεύσουν και να μεταφέρουν στα παιδιά την αγάπη για την άθληση, καθώς και να μεταδώσουν τα μηνύματα του «ευ αγωνίζεσθαι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ