Ο easy 97,2 κατά του καρκίνου του στήθους

Ο μήνας Οκτώβριος, έχει θεσμοθετηθεί από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ως “Μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του στήθους”, στο πλαίσιο της διεθνούς προσπάθειας καταπολέμησης της πιο διαδεδομένης μορφής καρκίνου.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός easy 97,2, στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια αυτή, δωρίζοντας στις ακροάτριές του ψηφιακές ή αναλογικές μαστογραφίες ή υπέρηχους στήθους- ανάλογα με τις ανάγκες τους – διαδίδοντας παράλληλα το μήνυμα της σημασίας της πρόληψης.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μία εβδομάδα.  Κάθε μέρα θα κληρώνονται συνολικά 4 τυχερές ακροάτριες, μία σε κάθε εκπομπή του σταθμού, ενώ συνολικά θα δοθούν 20 εξετάσεις από την EUROMEDICA.

Οι ακροατές καλούνται να στείλουν SMS γράφοντας 972 (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και κάνοντας αποστολή στο 19039 με χρέωση σταθερού μηνύματος 0,11€ / SMS και μια τυχερή ανά εκπομπή θα κερδίζει την εξέταση. Μετά από κάθε κλήρωση, ο σταθμός θα επικοινωνεί τηλεφωνικά με την τυχερή, για να επιλέξει, υπό την καθοδήγησή των ιατρών, την εξέταση που αναλογεί στην ηλικία της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ